Kärleken till ett barn...

Kan aldrig beskrivas i ord. Charlie är mitt allt, det finaste jag har i mitt liv. Hans leende när han ser mig, hans kramar och hans sätt att säga: "Mamma" är obetalbart. Den finaste titeln jag någonsin kommer inneha är hans mamma. Det är vissa dagar bara för honom jag orkar. Jag är ofta peppad inför livet men vissa dagar är inte lika bra och då är det hans leende och pussar som lyfter mig. Det är tuff roll för en tvååring att ha, men som tur är minskar de dagarna ständigt. Men vad som än händer kommer han alltid vara viktigast och mitt viktigaste jobb är att vara hans mamma, ge honom trygghet och älska honom!

Mycket på gång

Igår var det kursstart, inte bara i en kurs utan två. Numera läser jag 150% istället för 100%, för jag hade ju inte nog mkt innan ;) Jaa, jag är litte koko ;) började 10:15 och gick till 16. Sen gick jag hem till Sanna o drack kaffe för att mellan 18-21 ha kvällskurs :P Inte lätt alla gånger men ja :P Charlie var hos Peter för han skulle till tandläkaren o jag kunde inte ta honom då ju :) Så hämtade honom på förskolan idag :) 
idag hade vi studiegruppsarbete och sen hämtade jag ju som sagt hem min prins :) Sen fick vi besök, trevligt trevligt :) Nu ligger Charlie o sover medan jag äter gooodis ;D

...

Ta en kö-lapp!

Det som händer!

Hade jag inte blivit gravid hade jag haft första skoldagen på sista terminen idag. Nu ville livet annorlunda och jag har 1½ år kvar, men vad gör det, har ju världens underbaraste pöjk istället :) Att vara utbildad till sitt drömyrke innan man är 24 (om så bara en månad innan ;P) är inte helt fel, finns ju de som utbildar sig i 40-års åldern :)

lunch!

Grann(a)Anna har lärt mig en otroligt lätt och god lunch.
Du behöver:

Lämplig mängd makaroner
Lämplig mängd fryst broccoli
Tonfisk (liten burk till en person)

Koka upp vatten, i med makaronerna. Observera att snabbisar inte funkar i detta fallet. När det är fyra minuter kvar har du i broccolin och kokar tills makaronerna är färdiga. Häll av vattnet och häll i tonfisken (avrunnen). Anna lägger upp tonfisken direkt på tallriken, men jag tycker om när den blir lite varm så jag blandar ned det i grytan :) Smaksak! Servera med örtsalt!

man vet vilka man har

vid en så stor grej som t. ex ett uppbrott vet man verkligen vilka man har. Jag har otroligt många som ställer upp för mig, är jag ledsen vet jag flera jag kan ringa. Det enda jag hoppas är att dessa personer känner lika som mig. En som jag verkligen känner mig glad att jag har i mitt liv är Grann(a)Anna (även om jag är glad över många fler också). Innan flytten umgicks vi, men inte så mycket som nu. Men hon var en av de första jag berättade för om uppbrottet och det är hon som alltid lyssnar på vad jag har att berätta. Vänskapen har funnits ett tag, men nu har den stärkts och jag är så glad att jag har en underbar person som bor så nära.
Jag är på tok för gammal för att prata om "bästisar" men jag skiljer på¨kompisar, vänner och nära vänner. Och nu har jag verkligen förstått vilka som hör hemma i vilken kategori.

Nöjd

Jag har kommit till det stadiet i livet att jag känner mig nöjd, nöjd med hur jag ser ut och hur livet blir. men just det där att vara nöjd med hur ja ser ut är nästan det viktigaste. Jag har alltid sett mig själv som ful, har någon sagt att jag är snygg har jag trott de skämtat osv. Idag kan jag istället säga tack och jag tror dessutom på vad dem säger. det känns skönt. Livet är för kort för att man ska gå runt och tycka illa om sig själv. Livet är för kort för det mesta men ja, ni fattar :D
Och vad gäller livet, så är det kanske inte som jag planerat, men det funkar. Det gäller att göra det bästa av situationen. Jag har en underbar son, underbara katter och ett underbart liv på många sätt. Självklart kunde mycket varit bättre, det ska jag inte sticka under stolen med, men ska man envisas med att se allt negativt istället för positivt så går man under!

Gårdagen

Igår firades Linn, vi började med lite förfest hos Jimmy innan vi fortsatte till Bunkern. Det är en studentpub och jag var inte medlem men ville ju självklart bli. Då ska man visa upp något som bevisar att man är student. Tyvärr kunde jag inte detta. Då började utfrågningen och först var det vilket program jag gick, sa då att jag gick lärarutbildningen och allt det där. Då bad han mig nämna två lärare som jag ska ha, sa då att jag inte kan det (kunde ju säkert ljugit och sagt de jag hade förra året) men sa att jag kunde nämna förra årets, rabblade då snabbt som fan upp tre lärare innan han räckte kortet och sa välkommen :P
Vi var där ett par timmar innan vi åkte in till Ankan, så kom även två till som Linn o Jimmy kände :) Jag gick dock hem tidigt och det känns som ett bra beslut för idag mår jag över förväntan :)

Vad vill jag?

Ibland kan jag sakna någon att dela vardagen med, någon att mysa med i soffan och allt det där. Men samtidigt så vill jag hitta mig själv. Vem är jag? Vad vill jag göra med mitt liv? Jag har snart varit singel i tre månader, det är det näst längsta någonsin, kanske dags att vara själv ett tag och verkligen hitta MIG! Och fokusera på skolan och framförallt Charlie.
T'nk vad kul det vore om man visste vad man ville...

regnoväder

ha här i karlsta skiner inte solen kan ja lova. Någonstans bakom molnen finns den nog men jaa... Åska har det varit också, jäkla skiiit ;P
Hade en supertrevlig kväll igår med mina brudar Madde o Nilla :) Hoppas det blir lika trevlig ikväll när vi ska fira att Linnsan fyllt år :) Ska inviga den andra klänningen jag fick av grann(a)Anna :) Den första hade ja igår, supersnygg :) Det är den här med kan ja lova, hon har klädsmak bruden :D
Känns skönt att vara såpass social som jag är på mina barnfria helger, den här helgen har jag dessutom inte ens behövt föreslå saker för folk utan de har velat hitta på saker med mig, det är ännu underbarare :D

Tjejkväll

Nu blire snart tjejkväll med några av de bästa, Madde och P som ja träffade på resan till polen i påskas :D

Livet

"Livet består inte av de dagar som passerar,
utan de dagarna du minns"
Eller vad är det han säger min efternamns-name Mads Mikkelsen?


Förjävla rätt har han ju! Och för varje vecka fylls det på med dagar som ger minnen jag alltid kommer ha kvar. Inget visar så tydligt som en separation vilka som ständigt kommer stå vid ens sida. Charlie och jag har ett par underbara grannar som förgyller de flesta av våra dagar, även om det så bara är en morgonpromenad med en vovve.

ja ööööörker inte!!!!!!

Än en gång fattas ett antal tangenter på datorn. Hur svårt ska det vara att lyssna på "Du ska låta bli datorn". Tydligen väldigt. Nu lägger jag inte ut pengarna på det igen, jag orkar inte. Tycker inte om datorn tillräckligt för att laga den för sammanlagt 1000 spänn på en månad, örker inte! Lite less är jag nu, bara så ni vet. Men det är väl mitt fel som vanligt, borde ju flyttat datorn dit han inte når...

Inte som det var tänkt

Sommaren blev inte som den var tänkt. Andra juni gjorde jag och Peter slut. Det kom egentligen som en blixt från klar himmel, men ja, det var nog så det var meningen. Men fortfarande var det inte planen. Jag skulle åka till Härnösand med P och C för att hälsa på P's bror, vi skulle även åka till Örebro och hälsa på iida, så blev det ju inte. eller ja, jag var ju till iida under midsommar.
Istället har jag sedan midsommar inte varit utanför Karlstads gränser fram till i söndags.
Men ändå är jag nöjd med hur sommaren blivit. Jag umgås med vänner och familj som gör mig lycklig, och världens gulligaste trotsiga unge som jag älskar mer än allt annat lyser upp även de tråkigaste dagarna :)

Dagar jag lever för

Detta är dagarna jag lever för. Omger mig med underbara människor som gör mig glad.

playlist

Dessa låtar går om och om igen för tillfället:
Groove Coverage - 7 years and 50 days
Groove Coverage - Poision
Groove Coverage - You
Ebba Grön - Die Mauer
Brolle - 7 days and 7 nights
Nicke Borg - Leaving Home
The Moniker - Oh my god!
Sanna Nielsen - I'm in love
Danny - in the club
Eric Saade - Popular
Brolle Jr - Playing with fire
Lone Star - Amazed
Lars Winnerbäck - Hugger i sten
Lars Winnerbäck - Du som reser mig
Lars Winnerbäck - Min Helande tröst
Lars Winnerbäck - Tvivel
Swingfly - Me and my drum

Inga direkt nya låtar, men sån e ja ;D

Lars Winnerbäck - Hugger i sten

Jag dricker glögg 
Med balkongdörren öppen inatt 
Jag är så trött på alla mail och koder 
Jag vill ha dig här på riktigt inatt 
Och suga liv ur din halspulsåder 
Ja för en doft av sommarens sista dagar 
När vinden blåser in ifrån England 

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd 
Det är så lätt att fantisera 
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen 
Men mycket vill ha mera 
Och jag har kvar av sommarn om du behagar 
Om du behagar komma hem från England 
Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist 
Nej inte jag 
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag 

Jag hugger i sten 
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur 
Några armar och ben 
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur 

Och inatt kom isen över sjön 
Och snön föll försiktigt över Skandinavien 
Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års 
Innan våren sätter av igen 
Och det är nånting stilla mellan dig och våren 
Det är nåt kallt mellan mig och England 
Och imorgon sveper en dimma in 
Som julrusch över staden 
Och det vimlar av stressade människor i stan 
Men det är tomt på strandpromenaden 
Och jag tänkte att du kunde stå där i solen 
Men berätta ingenting om England 
Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist 
Nej inte jag men jag tänker och tänker 
Och vet att du sa 

Jag hugger i sten 
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur 
Några armar och ben 
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur 

Jag dricker glögg 
Med balkong dörren öppen inatt 
Och låter vinden blåsa in ifrån väster 
Som en virvlande storm 
Och som en dansande vår 
Ja som en galen orkester 
Och jag dricker ur mitt glas 
Och alla dörrar är öppna 
Nu är det dimma 
Över mig och över England 
Och du sa 

(X 2) 
Jag hugger i sten 
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur 
Några armar och ben 
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Dagen :D

Idag har jag o Charlie varit till IKEA med mamma och Maja :) vi fick lunch i form av köttbullar :D Sen var vi med dem till bergvik också :D

Sen åkte jag och Charlie hem, och han började fråga efter Anna och Lukas så vi fixade playdate med dem :D dock var barnen på sitt BÄSTA humör, mkt pass på dem blev det. Charlie slog Lukas o hade sig. Anna bjöd på mat och sen gick vi till Netto. där var barnen på ännu bättre humör, usch vad trötta vi blev :P Men Charlie fick en bilar-tavla av Anna som han blev jätteglad för :)


Charlie somnade i tid idag med, tredje dagen i rad, lika många dagar som han somnade knepigt så vi får se hur det går imorgon :) Imorgon ska jag även få passa världens bästa Lukas :D Blir toppen det :D

Det är bara måndag men ändå är hela helgen planerad haha ;D Så de kan va ;D Underbart :D Tycker om att vara sysselsatt :D Sitter ju hemma själv på kvällarna och kan ju inte direkt få kompisar att komma över varje kväll så jag tar varje chans jag kan att vara social.

Du skapar din egen lycka

Det tror jag starkt på. Självklart kan någon annan GE en lycka, men man måste skapa den själv också. Jag gör allt jag kan för att jag ska vara lycklig och det tror jag också att jag är. Självklart vore det skönt att dela lyckan med någon, men det kommer, det kommer :) Just nu njuter jag lite av att bara behöva bry mig om mig och Charlie. Samt katterna då :)
Det enda som kan vara lite tråkigt är ju kvällarna när jag bara sitter här hemma, men snart har jag ju massa kurslitteratur att läsa så det ska nog gå bra :D sen har jag mina underbara vänner, grannar och familj som också gör mig lycklig :) Deras stöd gör att jag kan känna mig lycklig i mig själv :)

Ojojoj!

Imorgon börjar min lillebror gymnasiet! Han ska läsa teknik på Älvkullegymnasiet. Oj vad stor han blivit. Ser fortfarande framför mig hur han sitter och håller i nyfödda Maja. Maja som är 12 nu liksom!
Han är så smart min lillebror, jag är säker på att det kommer bli något stor av honom. Det tror jag iofs om alla mina syskon, de är något stor bara genom att finnas och vara fantastiska. Alla mina syskon är otroligt smarta, något som måste gå i släkten :)

Trevligt :)

Har fått trevliga kommentarer de senaste dagarna och det är mysigt :) Bra för självförtroendet om inte annat :D Även om jag faktiskt skaffat mig rätt bra självförtroende redan så kan det alltid fyllas på :) Jag är inte beroende av vad andra tycker om mig, men om det är positivt är jag mer än nöjd :)
Jag försöker hitta tillbaka till mig själv och trivs därför bättre i mig själv :)

Andan i halsen

Var ju till pappas och Liselottes stuga igår med Charlie. Underbart att komma undan ett tag och kunna bara ta det lite lugnt medan någon annan underhåller Charlie. Sen är han ganska bra på att underhålla sig själv där, även om jag tror pappa o Liselotte kommer få plocka många stenar ur gräsmattan. Charlie älskar att leka med deras grusgång ;D

Ibland blir man dock föör lat och tror att någon annan har koll. Detta hände igår och Charlie föll ned från pappas trapp ned mot stenplattor. Antagligen höll han på att klättra ned och föll då antagligen bara en meter ungefär, annars kunde det blivit två meter lätt. Jag o Liselotte satt på uteplatsen och hörde dunsen så jag sprang så fort jag kunde, och där låg han gråtandes och fulla ansiktet fullt av skrapsår. Men det gick bra, lite snuttefilt och glass så var han nöjd och ville fortsätta leka. De säger ju att man ska hålla koll om de vill sova med en gång efter men det var han inte intresserad av, han ville hellre fortsätta leka och ramla igen :P

Men ja, just då hade jag andan i halsen, o det var värre för pappa, han tycker inte om när Charlie slår sig.

Happ

Igår krånglade Charlie när han skulle sova, nattningen tog två timmar och ja det var inte sååå kul. Så idag skulle jag testa att hoppa över middagsvilan o se om det blev bättre. Tyvärr så somnade han iaf, men fick inte sova lika länge. Men ja, det tog två timmar idag också. Så imorgon blire att vara vaken hela dagen för lille plutten, för detta är alltså tredje dagen med jobbig nattning. I onsdags trodde jag det berodde på att Peter varit här osv, men ja, det verkar ju inte som det beror på det.

Idag har vi varit på promenad med Anna och Sixten, sen följde vi med henne till Bergvik så jag kunde passa vovven medan hon handlade en skinnjacka. Då såg jag ICAs reklam om billiga blöjor så vi stannade kvar för att handla när Anna och Sixten (vovven alltså) åkte hem. Tror ni jag köpte blöjor? Nej precis. Men köpte mat iaf ;D

Sen kom regnet så det blev mest innelek idag. Sen tog Charlie som sagt evigheter på sig att somna :P Nu äter jag gowdis ;D Mums. Just nu i denna sekund njuter jag faktiskt av att vara själv, äter godis, ser på CSI och surfar. Ingen ork till att vara social så det är ju lika bra att jag har en osocial kväll :D

Landet

Blir en dag på landet för mig o Charlie, vi ska åka till Morfar och mormor Liselotte :) Skönt att komma bort från Gruvlyckan ett tag :D

Önskar jag kunde

Charlie, jag önskar jag kunde förklara för dig så du förstod att detta är det bästa för alla parter. Jag vet att du vill ha mamma o pappa på samma ställe, men det går inte och vi gör allt vi kan för att det ska gå så smidigt som möjligt. Jag hoppas att du en dag förstår, eller åtmistonde accepterar. Tills dess får jag stå ut med att du ligger på golvet, rullar runt och skriker efter pappa. Men det gör ont i mig.

Trevlig kväll

Igår kom min lillasyster och hälsade på. Toppen trevligt, först lekte hon massa med Charlie, för Charlie ÄLSKAR "Meja" :) Sen när Charlie somnat så tog vi fram allt pyssel och pysslade järnet, tre kort var hann vi med innan vi var helt slutkörda i huvudet ;D Sen käkade vi resterna av alla chipspåsar innan han blev hämtad och åkte hem.

Här står jag

här står jag och får svara på frågorna. Du förstår inte att jag också sitter i skiten på grund av dig. Vad tror du grannarna tycker om mig nu? "Åh nej det är ju hon som hade fest så någon hoppade på min bil". Jag ska vara GLAD om de kan tänka sig att glömma detta snart, men tänk om de inte gör det?

Jovisst du erbjöd mig en ursäkt, men du skulle aldrig ta på dig skulden. Javisst, vi kör på att du blev uppretad, det är fortfarande inte en ursäkt eller ens en förklaring. Jag har också blivit uppretad av folk men inte fan har jag hoppat på bilar. Det finns ingen att klandra mer än dig själv. Blir du så efter att ha druckit alkohol kanske du skulle ta o sluta dricka alkohol.

Jag är otroligt öppen i det här inlägget för först idag insåg jag skiten jag sitter i, tack vare dig. Och det enda du ber om ursäkt för är att du förstörde kvällen, du förstörde kanske min relation med grannarna, inte fan ber du om ursäkt för det. Jag kan förstå att du flyr, alla vet ju vem som gjorde det och de vet ju att du knappast har råd att betala.

Jag sjunker inte till den nivån att det förekommer skitsnack eller liknande. Men det här är inte skitsnack, du har förstört mer än du förstår och du tar så jävla lätt på allt. Men nu är det slut med det här, jag ska omge mig med folk som ger energi, inte tar. Hoppas du gjort rätt val för risken finns att du en dag står ensam pågrund av det. Den dagen räcker inga ursäkter för min del i alla fall.

sååå

idag har vi varit produktiva :D Vi har varit till bibblan o skrivit ut papper som ska skickas till f.kassan. eller ja, de är redan skickade ;D sen har vi handlat också :D nu har vi ätit lunch och Charlie ligger o sover :D Efter det ska vi leka lite med grannarna ;D

Konversation 3

- Man kan inte gilla Högboda.
- Jo för det finns på facebook

Konversation 2

iida: Malin varför står det Bytingen på din studentskylt
jag: nej men jag gick på john bauer och där får klasserna namn efter hans sagofigurer
iida: Jaha, jag tänkte om det var så att du kallades bytingen när du var liten, bortbytingen typ.

Tänker mig tillbaka

tänker mig tillbaka till Polen, resan som gjordes i påskas. Det känns som en evighet sedan, men det är det inte. Men mycket har hänt sedan dess. Jag är så glad att jag gjorde den resan, jag kommer aldrig ångra det. Skulle alla göra den resan skulle nazism inte finnas, det är min tanke. Jag kan ha fel.
Att försöka förstå allt ont som hände under andra världskriget är för mkt för någon, vi skrapade lite på ytan med resan, men ändå blir man spyfärdig.

Nöjd

En bild på mig själv jag är nöjd med :D

Fortfarande bitter...

Jajamen, här släpper vi inget i första taget heller. Att skriva ett inlägg på facebook om att man tar på sig skulden men skyller på någon annan, då tar man inte på sig skulden. Och att skriva en ursäkt på facebook räcker inte. Jag hoppas på något sätt att det var värt det, för nu rasar nog korthuset, och du har satt dig där själv.

Kvällen igår då...

Det var faktiskt en bra fest om jag får säga det själv även om det blev lite drama och jag spenderade väl lite väl mkt tid med att kräkas, men ja, så går det när man är dum o dricker för fort. Men sen mådde jag bättre och dramat var över och då blev det nice. De sista åkte runt 3-tiden så det var väl lagom, inga grannar knackade på och klagade trots att jag satt upp lapp och sagt att det bara var att knacka på eller ringa. Så ja, vi skötte oss väl antar jag :P

Konversation

R: Jaha Malin, hur leker livet med dig nu för tiden då?
Jag: Ja, jag bor ensam i en lägenhet på gruvlyckan, va tror du?! (Tilläggas här bör att jag skrattade när jag sa't)
R: Jag försöker faktiskt här Malin!

Dagens soundtrack

Är än en gång Lars Winnerbäck. Är otroligt bitter och jag örker verkligen inte nu. Jag skiter it, det får vara så då. Men ja, bitter e jag och lär vara ett tag till...

Dagen efter är aldrig kul när det är ens egen fest

DET ska ni ha klart för er att det är det inte. Speciellt inte när hela vardagsrumsgolvet och halva köksgolvet är klibbigt. I vardagsrummet hade det åtminstonde gjorts ett försök till att torka upp men icke i köket. Kul jul. Men jag tackar för panten, för en gångs skull fler burkar än flaskor, det gillar vi :P Det finns så mkt jag vill säga, men det här är fel forum.

Vad gör vi?

Nu kör vi! Inflyttningsfest ikväll o jag taggar redan med att lyssna på iidas playlist som blir dagen/kvällen/nattens soundtrack! Snacks o alvedon inhandlat! Ska sätta igång med disken o grejjer nu så det ser tipptopp ut typ ;D Kommer bli toppen :) Massa bra fölk som kommer, underbart!

saknad

Redan nu börjar jag sakan Charlie lite, han åker till sin pappa idag. Nu är det bara över helgen så det ska nog gå bra, har dessutom inflyttningsfesten imorgon så :) När Charlie åkt ska jag börja städa lite lätt, sen ta ett större ryck imorgon. Jag är en mästare på att stöka till, Charlie är lite lugnare men fortfarande jättebra på att stöka ned, men de som är värst i den här lägenheten är kattkräken ;D Men kör storstäd idag med dammsugning och moppning så tar jag bara dammsugarn på toan och hallen imorgon ;D Kommer ju bli stökigt iaf ;D
Varit och handlat lite inför den idag, hittade en döcool sjal som bara skek mitt namn, svart med rosa dödskallar på :) Sen hitta ja en fin klockring (eller som jag sa; ringklocka) :) Och plastglas, jag tänker fan inte diska en massa på söndag :P Blir nog bra detta ;D Får se hur många som kommer bara :D Nej nu ska jag gå och väcka min prins! :)

Tillfreds

Just nu är jag tillfreds med livet, tack vare att charlie fick gå på leklandet idag så fick jag tid att plugga så jag är färdig som jag skrev tidigare. Så från och med imorgon har jag två veckors semester, helt underbart :D udda tid att ha det på, men så är det. Får se vad vi hittar på jag och Charlie :D kommer bli toppen, en dag ska vi till pappa iaf :D

Sen är jag snart nöjd med livet i övrigt också, nu när Charlie är hemma känns det mycket bättre, en bit som kommit tillrätta liksom, och nu kan jag ju verkligen fokusera på honom i två veckor. Imorgon ska vi gå lite ärenden, sen är jag hans till 100% :D


Jag ser fram emot att se vart livet bär mig, ännu har jag inte bråttom någonstans, men än ned i säng snart, trött som ett as :D

Underbart!

Jag har varit lite smått stressad över det här med skolarbetet så när Giia igår frågade om de fick låna med sig Charlie till lek och buslandet. Fick fyra timmars effektiv pluggtid och det gjorde susen, nu är jag färdig, imorgon ska jag iväg till krp och skriva ut dem, skulle kunna åka in till stan o göra det också, men det är lite billigare på uni. Åker man buss gratis kan man tänka på sånt :D

Utelek

Idag vaknade vi sådär tidigt igen. Idag tog jag mig i kragen och gick upp, redan runt åtta tiden åt vi frulle :) Sen diskade jag diskberget och fick med Charlie ut. Han fick nöja sig med en sked och en burk det varit potatissallad i, men han är nöjd med det lilla i livet. :) Glömde bort att fråga Peter om sandleksaker, men det kommer på söndag :) Sen gick vi med Grann(a)Anna till netto och sen till Max :) Väl hemma bar jag bara upp sakerna så lekte vi ute igen :) Men sen blev Charlie allt för trött så han fick gå in och sova :) Jag skulle egentligen plugga nu men det är ingen idé, sätter igång så fort han somnat ikväll istället :) Tror att jag ska hinna färdig ändå :) Ska bli skönt med två veckors riktig semester sen, då ska jag försöka ta mig till pappas sommarstuga :D Där tycker Charlie om att vara så det är bra :)

Sen kommer ju verkligheten tillbaka, en helt annan verklighet än den jag är van vid... Det ska nog gå bra det också, krävs bara viss invänjning :)

Nu kommer snart Emelie och Bobo hit, Bobo ska byta mitt tangentbord så jag slipper krångla med det stora :) Toppen det :)

Dagen :D

Började dagen med att gå till tvättstugan med den jävla tvättkorgen. Vad händer, jo jag inser att jag har ju inte bokat 10-14 utan 14-18 :P Bara att gå tillbaka med tvätten det :P Sen gick vi till Anna och följde med henne till Bergvik för att köpa kattsand. Sen skulle hon på möte så vi gick hem, åt lunch och Charlie sov. Väcke honom för att gå till tvättstugan men han var mer sugen på att vara med Anna så direkt efter att vi lagt i maskinerna så gick vi till Anna. Charlie lekte med Lukas och vi fick mat :) Sen sprang jag ned till tvättstugan medan Anna gjorde iordning barnen för att gå ut :) Sen var vi ute ett tag :)
Billy, Giia, Tindra och Thor var förbi en snabbsväng också :D Men vi lär se mer av dem i veckan :D Efter lite fika så gick vi till varsina lägenheter ;D Charlie och jag fixade tvätten och nu ligger han och sover :) Ska snart börja plugga också, deadline fredag så det är lite eld i baken ;P

Tvätta

Efter att ha haft en tvättid både lördag och söndag är det nu dags. I lördags orkade jag mig inte upp och när jag väl orkade mig upp i söndags så var det någon dum j*la idiot som fått för sig att färga kläder i tvättstugan så den var avstängd. J*la skit rent ut sagt. Så idag blire, så länge inte samma idiot har fått för sig att göra det i denna stugan med xD Fåt hoppas att Charlie hjälper mig :D Idag blir nog bara hemmamys med någon tur till lekparken :D

Gårdagen

Kände igår att jag behövde göra något och visste att Pernilla ville ut så bjöd hit henne :) Hon hade med två kompisar också :) Vi satt här och tjötade lite innan vi åkte in till stan, det var fattiga människor vi hade med oss så vi var tvugna att gå in innan tio. Ej att rekomendera ;D Ankan är stendött fram till klockan 12 typ (varför man sen betalar 80 spänn för att vara där i två timmar vette fan) :P

Men när folket började komma var det trevligt, kul att träffa sånna man umgicks med för evigheter sedan. Sånt är kul. Jag är inte ute för att supa och härja utan för att träffa folk helt enkelt. Åkte hem med halv tre bussen och kom hem för att inse att någon lämnat balkongdörren öppen. Självklart hade Turbo rymt. Men han satt så fint vid balkongen och väntade och gnällde så det var lätt att få in honom som tur är. Jobbigt ändå men ja. Blir att näta in balkongen snart.


En helt klart trevlig kväll ändå :) Idag fick jag hem Charlie :) Han var inte helt sugen på det dock, han skrek när han såg mig, men antagligen handlade det om att han ville inte att Peter skulle åka. idag har vi inte gjort mkt, bara myst och haft oss :) Sen var vi till affären, Charlie gick nästan hela vägen från Våxnäs till Gruvlyckan, det var riktigt bra :D

Gårdagen

Efter att ha pluggat hela dagen tröttnade jag och började med att åka till Bergvik (mest för att komma bort). Träffade min moder där också :) Jag köpte så mkt som makaroner, ketchup, rosévin, cider och öl. Åkte sedan hem till en kompis och drack lite samtidigt som man tölade en massa. Sen blev det Ankan som vanligt :P Träffade styvsyrran också, mkt trevligt, det var ett tag sedan trots att hon bor så nära :)
Hade jättetrevligt igår men får ju betala för det idag :P Usch så slut jag är, funderar på att ta ett bad o se om man piggnar te lite ;D

Läsning

Var ju till bibblan idag (bättre sent än aldrig som de brukar säga) och då såg jag något som gjorde mig varm. Som blivande lärare vet jag hur viktigt det är att läsa och jag vet att man inte hinner läsa så mycket som behövs i skolan. Därför är det viktigt att barnen får stöttning i att hitta böcker de tycker om och ge dem lust att läsa. Idag såg jag många föräldrar som verkligen brydde sig! Bibblan har under sommaren att barn får läsa tio böcker och skriva något om dem och så får de en bok gratis, en kille stod där med sin mamma och skulle välja en bok. Hon stod och resonerade med honom och förklarade att den boken han höll i hade samma författare som en annan bok han läst skrivit och undrade om han tyckte om hans sätt. Bara en sån grej!
Det låter inte mycket för er, ni kanske redan gör allt det här, men det är stor. Det finns åtminstonde en elev som jag vet inte skulle behöva åtgärdsprogram bara hennes föräldrar kunde lägga ned ungefär hälften så mkt energi som den mamman verkade göra.

Pluggplugg

Nu kör vi hårt! Pluggade hela dagen igår och fick då mer gjort än på hela sommaren, tur det eftersom sommaren snart är slut. Nästan färdig med ena grejjen och den SKA vara färdig innan Charlie kommer på söndag och sen har jag två saker till att fixa men den ena har jag börjat bra på iaf! Nu ska jag snart till bibblan och se till att jag kommer igång. Det är bara en vecka till deadline och fem dagar av dem har jag charlie :O Så ja, inte lätt. Men det är ju mitt eget fel. Eller ja, jag hade ju inte räknat med det här när jag anmälde mig till kurserna. Trodde ju liksom inte jag skulle bli ensamstående mamma och flytta mitt i allt...

Bättre

Nu känns allt lite bättre igen, även om jag är halv. Skulle vilja ha min plutt här nu och gosa ned mig i hans säng. Men ja, det kommer :) Kan tänka mig att sen när det blir att jag har honom ofta blir det "skönt" med en ledig helg osv, men just nu är det ju jobbigt :P Men det blir ju bättre :) Får ju se det positivt, Charlie har den bästa pappan han kan ha som verkligen vill spendera tid med honom, det är inte alla barn som har det. Då får det bli att jag saknar honom, för han ska få ha sin pappa också :)
Har haft Tommy och Annie här på en kopp kaffe :) Trevligt :)

1500 inlägg

Detta blir mitt 1500 inlägg på den här bloggen. När jag började med den här bloggen var jag gravid och bodde på Skoghall, nu sitter jag här i min första egna lägenhet på Gruvlyckan.
Jag önskar på något sätt att det här inlägget skulle vara gladare, men jag måste säga att det är det inte. Oftast mår jag bra, oftast är allt frid och fröjd, men ibland så saknar jag Charlie så jag håller på att gå i bitar. Jag har ALLTID haft honom nära och nu har han varit borta superlänge. Det gör ont. Just nu räknar jag bara ned till söndag när han kommer hit, min lilla älskling! Han som får mitt hjärta att slå dubbla slag ibland. Ingen kommer någonsin betyda lika mycket för mig, förutom om jag får fler barn. Jag vill att han ska vara här jämnt, men jag vet ju att det inte funkar så, Peter måste ju också ha honom, men i en drömvärld skulle han vara här alltid.

Miss Li, Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

jag skulle vakna mitt i natten 
och gå upp och ta en långpromenad 
jag skulle låta blicken möta andra ögon 
i en främmande stad 
jag skulle inte ha så bråttom 
med att träffa nån ny 
jag har rätt mycket med mig själv 
precis som du 
jag skulle andas i det tomrum som blev över 
om du lämnade mig nu 

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris 
och låta Stockholm va 
jag skulle få den tiden över för mig själv 
som jag sagt att jag vill ha 
jag skulle unna mig att drömma 
hundra mil genom Europa 
om en främling 
lika tillitsfull som du 
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan 
om du lämnade mig nu 

jag skulle kunna leva utan den där blicken 
som får mig ur balans 
jag skulle sakna den där stunden som vi har 
när vi till slut har blivit sams 
jag kanske skulle söka upp 
kontakter som jag tappat 
som jag varit med 
förut nånstans 
jag antar det finns nån du skulle ringa 
om jag inte fanns 

jag kanske skulle leta upp nån yngre 
som en fjäder i hatten 
det skulle bli för tomt om ingen fanns där 
som värmde mig i natten 
men jag skulle aldrig ha tålamod nog 
att bli förstådd 
ingen känner mig 
så väl som du 
jag skulle fastna i min ensamhet igen 
om du lämnade mig nu

Puh!

Varje dag glömmer jag bort hur varmt det är så jag gör ju saker hela tia :P Typ går till o från våxnäs, eller varför inte till Netto osv. Trött på mig själv :P haha!
På netto idag fanns det iaf en sugrörsmugg med "Bilar" på som min lilla prins ska få när han kommer hit :) Min älskade plutt som jag saknar av hela mitt hjärta, men just nu är det bra att han är med Peter så jag kan plugga så mkt som möjligt. Imorgon ska jag ta en pluggdag på bibblan, behövligt :D Inget som kan distrahera där ;D

RSS 2.0