From this moment on

Charlie är hos sin pappa och jag har hunnit handla :) Äntligen säger jag :) Det är svårt att handla med en Charlie så jag har gått och dragit på det nu ett tag :P Men ja, nu är det gjort :) Blev billigare än jag trodde också :) Aldrig fel :) Har äntligen köpt hem ett litet nasutbud av kryddor, sen en som jag ska testa också, köttfärskrydda :) På lördag är det scrapbookingmäsan, det ser jag fram emot :)

E de fel på mig?

Hemma från skolan nu, satt bara till ca 11 och sen tog jag ettan till Violgatan och tog en liten promenad i solskenet :) Så slapp jag byta buss vid centrum :) Senare idag blir jag barnledig och det ska väl bli skönt antar jag. Kan jag ägna morgondagen åt att städa, och att packa inför mässan/träffen som är lördag och söndag :)

jag går vidare nu, det är inte jag som har förlorat. Jag ska också leva mitt liv som jag vill och göra vad jag mår bra av. Jag tänker inte anpassa mig efter någon annan än Charlie. Det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot vad livet kastar mot mig, det är ju svårt att tro att det ska bli värre liksom.

ska snart ned till Orrholmen och hämta hem min lilla prins, han är det viktigaste i mitt liv och kommer alltid att vara. Nu ska jag vara stark och gå med huvudet högt. Sluta älta, börja leva är mitt nya motto. Får se hur lång tid det tar innan jag följer det, men jag börjar nu! Varför gräva ned sig i ilska och ledsamhet när man kan vara glad istället. Det finns så mycket jag har, varför vara ledsen över det jag inte har?

Leaving home

Står fortfarande kvar på den nya spelplanen men jag får ingen översikt för det ligger chanskort överallt. Ständigt kommer nya utmaningar och förstör. jag behöver sätta mig ned och fundera på VAD jag är arg över på VEM och vad jag faktiskt kan vara arg på. Vissa saker har jag ju faktiskt inte rätt att vara arg på. Sen måste jag fundera på vilka delar av ilskan som egentligen inte är ilska. Jag är en sån som döljer att jag är ledsen och sårad med ilska.
Det är mitt jobb framöver :) Sortera bland alla mina känslor. Inser också att jag har fler läsare när jag är sårad än när jag börjar komma på rätt köl :P Hade runt 45-50 besökare om dagen de värsta dagarna, igår var det nere på 25 :P

Poesi

Idag har vi haft lyrikverkstad, tänkte skriva dikten min grupp gjorde:

Glad i vin och att resa,
vädret hemma det var görigt, kallt och kladdigt.
Hösten flys varje år,
till Australien resan går.
För att en liten vingård besöka,
där man en hel del rött kan kröka.
Kvällen den är blöt och rinnig,
dagen efter den är tung för tinning.

(Av Malin, Emma och Stefan)

Sen gjorde jag själv en dikt som jag tyckte blev helt ok:

Jag känner kylan mot ansiktet,
jag känner vindens sus.
Jag känner glädjen över höstens intåg,
jag känner saknad efter sommaren.

Det ska vara gött att leva

Så många runt omkring säger att det är gött att vara singel, jag har aldrig riktigt förstått. Kanske för att jag så jävla sällan är det. Jag brukar säga att jag hoppat från famn till famn, det slutar sällan bra kan jag säga. Jag har aldrig bearbetat riktigt, och nu har jag haft tiden att göra det. Vad gjorde jag då? Jo jag förträngde. Allt var toppen, sen kom bakslaget. Det var inte toppen, jag inbillade mig det. Jag mådde riktigt dåligt där ett tag, har väl egentligen gjort det ända fram tills nu, men jag har aldrig erkänt det för någon, inklusive mig själv.

Men NU mår jag bättre, kanske inte bra riktigt ännu, men bättre för var dag som går. Egentligen är det jävligt skönt att bara fokusera på sig själv och göra vad man själv vill utan att behöva "be om lov". Nu var P aldrig omöjlig, men ändå. Jag gör vad jag vill när jag vill så länge Charlie inte hamnar i kläm.

Jag kan inte säga att jag trivs som singel och skulle vilja vara det för resten av mitt liv, men ja, jag vantrivs inte längre i alla fall. Och tur är väl det, för det är svårare att hitta någon nu än det var för fem år sedan. Jag menar, nu ska jag försöka hitta någon som klarar av att jag har barn.

Sökes: Kille, minst 180 cm lång, tål pälsdjur och klarar av barn. Det är bara att kommentera ;) Jag kan tänka mig att rucka på längden, men då ska du va speciell ;)

Fyra bugg och en coca-cola

Ikväll när Charlie somnat blire chips, mums! Var ett tag sedan nu :) Har mest blivit choklad, i den mängd att folk numer reagerar de dagar jag inte äter choklad :P
Charlie är trotsig till tusen och går runt och säger att han är farlig :P

Som jag hade dig förut

Charlie kommer bli musiker när han blir stor tror jag :P Han sjunger flera gånger om dagen :) Han gör till och med egna texten. Trollmorsvisan har han gjort om så den handlar om förskolan :P Sen att jag inte skulle veta att det var just trollmorsvisan om det inte vore för "o ajajajaj puff" är en annan sak :P
Han kan bli något inom teknik också, han är helt galen i telefoner och lär sig nästan på en gång hur man gör saker, t. ex låsa upp touch-skärmar och bläddra i galleriet :)

Whiskey lullaby

Charlie och jag har en hemmadag idag. Orkade inte iväg i morse, det ordnar sig alltid tror jag :) Vi började med att åka till Willys för brödet var slut. Vi åt varsin korv innan vi påbörjade shoppingen och en äldre dam sa att Charlie var duktig, det värmer i mamma-hjärtat det :) Bostadsbidraget kommer först imorgon så idag blev det bara bröd, pålägg, smör o blöjor, resten får jag ta imorgon :) Nu ska ni vara lugna, vi har så vi klarar oss, finns både korv, köttfärs, köttbullar o bacon i frysen :)

Jag är på en nya arena i livet, en spelplan jag inte sett tidigare och jag vet inte vilket drag som är det bästa. Det är lite skräckblandad förtjusning jag ser fram emot vad som händer i livet :)

Underbart

Att lämna Charlie till barnvakt i fredags var faktiskt väldigt skönt. Jag älskar honom av hela mitt hjärta, men nästan två veckor utan avlösning (mer än förskolan då) är lite väl lång tid, då gör en kväll väldigt mycket. Visst, tanken var att jag skulle ut men nu blev det inte så. Men det var otroligt skönt ändå. Ibland behöver jag känna att jag är mer än bara en mamma. säger inte att jag ska ha barnvakt varje helg jag har honom, men ska minnas hur skönt det var och "utnyttja" möjligheterna mer :)

tvivlar du?
undrar du?
älskar du?

War is over

har haft en underbart bra helg, det märks kanske med tanke på att nu är första gången jag använder datorn sedan i fredags kväll :) Eller nu ljög jag, såg på film på den igår, men inget internet förens nu :) Har bara umgåtts med folk som jag velat umgås med och haft det trevlig. Det är sånt som får en att orka med en skolvecka :) Blir mindre och mindre bitter för varje minut också känner jag. Jag kan inte ändra på det förflutna så varför gräva ned sig i "tänk om"?
Den stora frågan nu är; "vågar jag öppna bloglovin?"

500 dagar om året

Change of plans, men Charlie är iaf hos sin morfar nu :) Och mormor Liselotte och "Jos-e-fin". Bussen till herrhagen skulle dröja så vi gick istället. Charlie gick helt själv mellan torget och nöjesfabriken, det är en bra bit för hans små ben. En bit av vägen sprang han också :P Så duktig min lille pojk :) Nu sitter jag och väntar på besök, inte helt fel det heller :)

Lars Winnerbäck - Du som reser mig

dessa kvällar skulle jag gärna byta bort. Jag älskar Charlie av hela mitt hjärta, men att natta honom är ett helvete. Idéerna är slut också för den delen... Det känns som det blir bättre ibland och sen blir det dåligt igen och jag måste försöka ta reda när det är bra och när det är dåligt och vad det kan bero på...

Gud ger aldrig en person mer än den klarar av. Då måste jag ju vara ganska stark egentligen? Det enda som är en nackdel för mig är att så fort en sak går emot mig så minns jag ALLT som gått emot mig och blir på så sätt väldigt ledsen för saker som egentligen inte hör hit. Om jag bara kunde släppa det förflutna skulle jag må mkt bättre tror jag. Men ja, det är väldigt mkt att bearbeta ändå.

Ja, jag är nog bitter, men med viss rätt ändå hoppas jag. Förlåt för att jag inte låser bloggen, för att jag inte censurerar mina känslor. Men ja, så fungerar jag. Det går ju bra att låta bli o läsa också. Förlåt för att jag reste mig efter flera år som dörrmatta.

Brolle Jr - Playing with fire

Så, nu har man tvättat då. Äntligen som Gert Fylking är känd för att säga. Lite jobbigt att sysselsätta Charlie i tvättstugan så det får bli en egen tvättmaskin. Finns en för 2000 på Elgiganten, tänkte önska mig bidrag till den i julklapp o födelsedagspresent så får man väl lägga till några kronor själv sen. Skulle vara värt det känner jag. Skulle fortfarande vara noga med att enbart köra fulla maskiner, men just att inte behöva springa fram och tillbaka till tvättstugan hela tiden. Och sen ta kanske en maskin var tredje dag istället för tre en dag osv. Vore great det ;D De e ju så snäla på tvättstiderna här också. Man har fyra timmar på sig, vilket i princip innebär att du hinner med att tvätta två maskiner och tumla dem, alternativt hänga upp dem. Du hinner inte mer än så utan att behöva hänga massa tvätt i lägenheten.
Nu ska jag gosa med min prins :)

Takida - Curly Sue

Jag har börjat med något jag inte gjort på länge, skriva "dagbok". Sen att det känns lite jobbigt att sista saken jag skrev i den innan allt det här var "åh va jag vill köpa ett hus med P" är en annan femma. Det är ju en del av det som gör mig till den jag är. Tidigare har jag kunnat använda bloggen som ventil men det går inte längre, det är för personligt. Hur något kan bli för personligt för mig kan ju vara en bra fråga egentligen, men ja så är det.

Någonstans har jag läst något som typ låter såhär: "Livet är för kort att ångra saker, då har du två val. Antingen att aldrig göra saker du kommer att ångra eller att aldrig ångra saker du gjort". Inte ordaggrant så men jag orkar inte leta upp det exakta citatet :P Det är för sent för ånger nu, jag kan inte ändra tidens gång. Sen vet jag egentligen inte om jag vill det heller. Javisst, finns mycket saker jag kunde gjort bättre de senaste månaderna, men nu har jag ju lärt mig hur många läxor som helst.

Jag har nått botten, eller ja, iaf så lågt jag någonsin varit, och nu kravlar jag mig uppåt. Jag känner mig redan starkare. Jag har styrkan jag aldrig trodde jag hade. Synd bara att det var tvunget att bli så här för att jag skulle få reda på det. Jag har förlorat många nu, men jag börjar vinna också. Personer som peppar mig när jag säger att jag inte tar någon skit. Jag är aldrig ensam. Och som en nära vän sa: "Du är alltid stark Malin, ibland måste styrkan vila lite bara"

De enda tankarna jag inte kan få bort är att jag tror att Charlie kommer att komma i kläm. Men just nu kan jag inte sitta ned och dricka kaffe med P, jag kan inte ha honom i min lägenhet mer än nödvändigt så besöken på veckorna är också över. Däremot hindrar jag honom inte från att ta Charlie någon timme och gå till lekparken eller nått.

Gravitonas - You're killing me

Jag minns att jag någongång sagt "jag skulle aldrig klara att vara ensamstående". Jag hade fel, det går ju bra det här. Visst är det jobbigt att veta att om Charlie inte somnar är det MITT problem. Men samtidigt är det skönt för jag vet äntligen vilka dagar jag får avlastning. Förut var allt bara en enda läntan efter att P kanske skulle komma hem o hjälpa mig. Nu vet jag ju vilka dagar han åker till sin far och jag vet vilka dagar som jag har barnvakt.
Det är dessutom skönt att bara behöva bry mig om mig och Charlie. Jag kommer aldrig i hela mitt liv kunna sätta mig i främsta rummet, det är förevigt Charlies, men nu kan jag åtminstonde helt fokusera på att sätta migs jälv i det andra rummet. Tidigare har jag satt mig själv i typ femte rummet för det är så jag funkar. Det är inget jag skyller på någon, jag bara är sån att jag prioriterar alla framför mig själv.

It's my life

Giia har planerat mitt liv. Först kom hon fram till att jag ska regga mig på en sida där man kan dejta amerikanska soldater. Då jag tyckte det var liiite långt att pedla till USA fram o tillbaka med Charlie varannan helg föreslog hon istället Stockholm, hon skulle t.o.m fixa extrajobb åt mig. Men kruxet var ju att Giia inom fem år ska flytta till Karlstad så då ville jag inte vara kvar i Sthlm då heller. Så då skulle vi helt plötsligt bli kombos (det skulle vi vara redan innan för jag och Charlie skulle sova på hennes inglasade bankong i huvudstaden) i en villa på Strand och använda båt som färdmedel till och från jobbet. Nja, jag vet inte riktigt jag ;P håller mig nog här i Karlstad, alternativt kan jag tänka mig Örebro ;)

Mr. Saxobeat

Tänkte bjuda på lite bilder av mig genom tiderna ;)
Börjar med mitt dop som borde varit 2004, i åttan iaf :P:
(Får mitt ljus av världens bästa präst :) )
Sen kommer vi till nian:
(usch vad hemskt :P)
Sen kommer en bild från sommaren 2005, sommarlovet mellan nian och gymnasiet :
Här är en annan, en månad senare på Arvika festivalen :
(mycket kan hända i hårväg på en månad :P)
Sedan kommer en från slutet av första ring, dvs april 2006:
Och slutligen, en bild från 2007:

Nomy - Cocaine

Det är otroligt hur lite sömn man kan vänja sig vid. Jag vet att det inte är bra, men vad ska jag göra när jag inte kan somna? det är otroligt mycket nu, inte bara med helgens drama utan med allt annat också. Men det löser sig nog. Får ju sånna här perioder ibland när jag inte kan sova. Det är inte mycket att göra åt, det är ju inte direkt så att jag kan käka insomningstabletter för då skulle jag vara orolig för att inte vakna när Charlie behöver mig.

In The Club

Det som inte dödar det härdar har jag hört. Efter den här sommaren kommer jag vara jävligt stark. Känner mig redan jävligt mkt starkare än för ett år sedan, vilket ju är toppen. Har äntligen börjat älska mig själv igen, det har jag nog aldrig riktigt gjort. Och jag vet att jag är värd något. Det var också ett tag sedan. Jag är värd att vara lycklig och jag är värd vänner som man kan lita på. Är trött på de som vänder kappan efter vinden. Och ännu tröttare på de som sitter o snackar skit, nästa gång kan ni ju åtminstonde komma med något som är sant. Att jag skulle ta ut pengar på ICA kortet för att äta på donken, vad är det för jävla skitsnack?

Ingen är perfekt, och jag säger heller inte att jag är det. Jag är nog inte ens nära, men jag är åtminstonde mig själv. Har lärt mig att det är jävligt svårt att hitta någon att lita på, vilket gör det svårt för mig att kunna släppa nya in på livet. Då är det en jävla tur att jag redan har flera stycken jag kan lita på.

Hear you me

Nu är min prins hemma och sover sen en timme tillbaka :) Äntligen är jag hel igen :) Min lilla älskling :) Han är dock inte så rolig att lägga längre, han verkar skittrött och somnar nästan i soffan, sen går man in o lägger honom, läser saga och ligger bredvid till han somnar. Så långt är det ju okej, om det inte vore för att han ligger och sparkar på mig och nyper mig i ansiktet. Det verkar nästan som han gör det för att hålla sig vaken liksom. Vet inte vad jag ska göra heller. Tar jag bort handen eller foten ser han det som en lek, om jag förklarar att det gör ont och att jag blir ledsen så skrattar han bara. Min lilla sadist :P

Vild och skild

oooh, insåg precis att jag genom Länsförsäkringar kan få hemförsäkring, drulleförsäkring och olycksfallförsäkring för 55 kr i månaden! TAGET! 55 kr kan det ju vara värt ;) Älskar att vara student ibland ;D Har aldrig behövt tänka på sånt här innan, men som det ser ut nu har jag inte råd med den gamla försäkringen så nu får den här duga, och jag tror den är toppen :)

Me and my drum

Då har man nyss vaknat då, inga fel att sova åtminstinde 7½ timmar om jag räknat rätt. Jag försöker resa mig ur askan och ska fira idag med att städa :D Aldrig kul, men ett måste tyvärr. Skulle behöva lite rutin på det, t. ex speciella städdagar. Men ja, det kommer väl.

Ni som reser mig, det finns inget bättre än ni. Jag skulle aldrig klara det här själv, även om jag just sitter här själv. För allt blir lättare att klara av när jag vet att jag har flertalet personer som jag kan ringa. Som mamma sa; om ett år är det här historia, och till dess har jag allt stöd jag behöver.

Idag kommer plutten hem, blir underbart det. Nu är panikångestattacken ett minne blott, det händer inte igen. Han är det viktigaste för mig och mitt jobb nu är att se till att han inte hamnar i kläm, måste bara hitta de rätta lösningarna så att både han och jag mår bra. Det som är positivt i det här är att jag räknar med att vi är tre personer som tänker på Charlies bästa, det tvivlar jag inte ens på. Men dilemmat nu är hur mycket jag ska tillåta mig själv lida för att Charlie ska få det allra bästa. men kommentaren jag fick igår att "du om någon klarar av det" får mig att bli starkare.

Jag saknar dig

Bryter av för en gångs skull och skriver istället en filmtitel som rubrik istället för låttitel (nu vet ni att det är låttitlar jag haft som rubrik om ni inte visste det innan :) )

Igår var jag hem till en kompis och såg just "Jag saknar dig", innan hade jag hört att den var bra men att skådespelarna kan ifrågasättas. Jag måste hålla med faktiskt. En otroligt bra film med en bra story och bra filmmusik, men skådespelarna kan som sagt ifrågasättas. Men det till trots så är den helt värd att se.

För er som inte ens läst om den så handlar den om ett tvillingpar där den ena dör. Jag kan säga som så att tårarna var nära, även om Marcus inte var min tvilling så kändes det så mycket igen. Men totalt sevärd. Och gå in på sportify och sök på "jag saknar dig" så kommer filmmusiken upp också :) "jag saknar dig" och "Turn the tide (Cilla Turns)" är de bästa :)

Den får 3,5 isglassar av 5 möjliga :D

Starkare - Sara Löfgren

Ensam är inte stark, vilken jäkla tur att jag inte är ensam då! Och just idag är jag stark, när jag äntligen fått bukt på känslorna. Jag är inte ens arg på er, bara jävligt besviken och det är ta mig tusan värre, för det innebär att ni inte ens är värda min ilska. Detta är det största sveket jag varit med om från en vän, trodde aldrig det om DIG av alla människor. Jag gör jäkligt många fel, och jag har nog lägre gränser än många andra, men inte ens jag skulle göra så, det säger jävligt mkt. Ni är inga fjortonåringar som är fulla av hormoner, det hade åtminstonde kunnat förklara något.

Men nu är jag fast besluten, jag ska ha vad som är mitt, och då menar jag inga männsikor. Sambo-lagen, min bästa vän! INGEN trampar så på mig som NI TVÅ gjort, den ena sedan andra juli. Det är slut nu, jag är värd bättre än så.

Om två veckor skulle vi gifta oss. När det är så jävla färskt, hur kan man kalla sig en vän och göra som du gjort? Det var ingen liten flört, vi skulle gifta oss!!! Det värsta är ju att ingen av er fattar att det är fel. Du är inte den Peter jag blev kär i, och du är inte den vännen jag trodde jag hade.

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Oh, oh ,oh

Zombie

Nu rycker vi upp oss. Tog bort ett inlägg för det var överflödigt. Jag bryter ihop och går i bitar, men va fan, det sopar jag nog upp någon dag. Jag vet vilka jag kan ty mig till och vilka som ställer upp och ni är guld värda <3
Det kommer aldrig bli som det var, det borde du förstå. Du skulle aldrig tänkt tanken, det säger alla jag pratat med.

7 days and 7 nights

Jag har precis testat förra årets overall på Charlie och inser att det t.o.m finns växtmån på den. Det tycker jag ju självklart är bra, 1000 spänn mindre att spendera (eller ja, 500 för mig men ja ni fattar). Men det får mig ju att börja fundera, hur jäkla stor var den egentligen inte förra året? Stackarn som fick gå runt i en enorm overall. Men tyvärr var det tvunget för detta var den minsta av de "stora" overallerna, hade han haft en mindre storlek hade det varit en bebisoverall som inte tål vatten och grejjer lika bra :P Men jaaa. Nu slipper jag iaf köpa overall. däremot ska det inhandlas höst och vinterskor. Sen ska jag se om vi hittar fuskpolon annars får jag köpa en ny sån. nya underställ är ett måste också, fleeceseten från förra året tror jag funkar fortfarande :D

Om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då?)

Det har varit lite dött nu i bloggen, det blir lätt så när man har fullt upp. Men nu börjar det lugna ned sig, ska bli skönt att få somna på rätt sida tolvslaget. Börjar bli helt slutkörd så ja, att ta igen lite sömn ska bli underbart :D

Elektropop

Blir faktiskt allvarligt talat förbannad på alla personer som beter sig som idioter. Peter och jag är inte osams och kommer nog heller aldrig bli, därför finns ingen anledning för folk att "välja sida". Och ska man nu göra det kan man ju för i helvete vara så jävla shysst att man åtminstonde förklarar det för en person. Och sluta för i helvete att låtsas som att det regnar. Jag skiter it på riktigt, visar bara att vissa skulle man aldrig litat på i alla fall. Känner mig bara så jävla besviken och grundlurad, men det är inte värt det jag vet.

She will be loved

Har haft ännu en underbar dag, trots att den börjar alltid med resan; gruvlyckan-stan-orrholmen-stan-krp, och sen samma resa hem då, förutom idag då jag klämde in ett stopp på Våxnäs också. Men ja, en bra dag :D Hållit på med grupparbete i skolan och sen varit hemma med min plutt :) Ska väl ta och kolla upp när vi ska åka till Booooda imorgon, tänkte åka direkt efter att jag hämtat honom för att minska ned på resandet. Blir spännande för Charlie, vi har aldrig åkt tåg med honom innan så det blir hans första gång :) Det ska han nog tycka är roligt :)

What are words

Dagen började fantastiskt bra, en lugn morgon utan stress så jag och Charlie kunde mysa en halvtimme innan vi skulle ta bussen :) Sen var det föreläsning i skolan innan vi tänkte börja med grupparbetet. Men av olika anledningar gick inte detta så jag åkte och hämtade Charlie tidigt :) Gött det för vi skulle rusa runt halva våxnös för att hämta paket :P
Annars har inte såååå mkt hänt :P

Ibland

Ibland saknar jag att sakna någon. Den där känslan som infinner sig när man vet att "snart kommer han". Det saknar jag.

sjuuuuuuk

Usch är så jävla sjuk. Tror inte jag har feber men det kommer nog för har "feber-värk" i hela kroppen, helt slö är jag också. Och ont i halsen! Tur jag köpte strepsils igår och jag har även ibumetin så jag ska klara mig iaf :D Men så jävla jobbigt ändå. Får se om jag orkar mig iväg till skolan imorgon.

Måndagar klockan 21

Imorgon börjar en ny serie på TV4, Sveriges Historia. Den ska jag definitivt se, ska ju undervisa i sånt :)

Manligt

Tydligen finns det något väldigt manligt över att kunna klättra upp o ned för min balkong. Sååå jävla jobbigt kan det inte vara, Pernilla har ju gjort'et men ja... Idag är iofs första gången jag såg någon typ hoppa upp :P Men det ska bli skönt att få mitt nät kan ja säga, även om de som klättrat hitills varit inbjudna så vet man ju aldri.
Nu ska jag bara varva ned tillräckligt, sen blire dags för sängen (soffan :P). Imorgon kommer min prins hem, har fått se film på hur han åkt karuseller på Oxhälja (mârten, eller marknad som alla andra säger, i Filipstad) och han verkar haft en toppenhelg med Peter :) Toppen det :D

Förlåt

Förlåt, jag vet att jag behandlat dig dåligt och inte tänkt på dina känslor utan bara mina egna. Jag förtjänar hur du beter dig mot mig nu, du är nästan för snäll mot mig. Så jag ber om ursäkt kära mage. Självklart får jag skylla mig själv när jag passar på att äta pizza, nougat och chips under typ två timmar. Jag kan inte lova att inte göra om det igen, men jag kan säga att jag ångrar mig nu.

mys

Har en katt på vardera sida om mig, det är myyyys det :D Mina goa söta rara katter som hårar ned så förbannat :)

Älska

Ingen kan älska dig innan du älskar dig själv.

Narnia

Jag fullkomligt ÄLSKAR att vi ska läsa så mycket skönlitteratur i den här kursen. Jag känner väldigt sällan att jag har tiden till det. Antingen är det kurslitteratur som ska läsas (usch och blä för den) eller Charlies barnböcker (dessa kan vara roande ibland, men jaaa :P).

Nu har jag läst Narnia - Häxan och lejonet som är andra boken i serien men den första han skrev (ungefär lika logiskt som ordningen Star Wars filmerna kom ut i). Saken är den att jag alltid velat läsa dessa böcker, min pappa köpte dem nästan till mig för typ 12 år sedan. Varför det aldrig blev av minns jag inte, men så är fallet i alla fall. Idag kan jag säga att jag är glad för det faktiskt. I den åldern hade jag inte uppskattat dem som jag gör nu. Eller att säga dem är fel för jag har ju bara läst en än så länge, men de andra ska inhandlas. Sååå, två av femton böcker lästa, nästa blir väl imorgon eller nått :P Gött gött.

för den som vill dricka

Så har vi skapat ett nästan vattentätt system att dricka vilken dag som helst:

Onsdag: Lill-lördag
Torsdag: Studenttorsdag
Fredag: säger sig självt
Lördag: samma där

Sen kommer vi till kruxet, om onsdag är lill-lördag, borde ju tisdag vara lill-fredag. Och är Tisdag lill-fredag borde ju måndag vara lill-studenttordag. Det är alltså bara söndagen kvar, och en nykter dag klarar ni väl? ;)

Bergvik

När jag hämtade Charlie idag så åkte vi till Bergvik. Det är nämligen ganska kallt på morgonen när vi går till bussen och jag känner att JAG vill ha vantar på mig, då antar jag att även Charlie fryser, så vi skulle köpa vantar. Men vi började med att gå in på ICA maxi, Charlie fick välja mellan Bilar "1½", den heter något med Bärgarns eller en bok om alla karaktärerna i bilar. Han valde boken. Bra grabb! Slapp jag känna mig tvungen att köpa dvd-spelare ;D

Sen gick vi till H&M o köpte mössa och vantar. Charlie fick välja mellan Bilar och Musse Pigg, han valde Musse. Det gjorde han rätt i för den var finare tyckte jag :D Sen köpte jag ett par skor innan vi gick och åt lite :) Efter vi ätit ville Charlie inte hem så vi gick och kollade på TV. Jag har hittat den jag vill ha i mitt vardagsrum :P En 46 tums Philips med full HD, LED och inspelning via USB. Något som också är bra är att den är inte svart ;D Tycker inte om Svart när det gäller inredning :P Tyvärr dröjjer det nog innan jag har råd med den, åtta tusen kostar den. Men ska jag ha billigare får jag antingen gå ned i storlek eller i kvalité. Och jag vill inte ha en mindre TV för då kommer jag bara vilja köpa en ny fortare och jag vill inte ha sämre kvalité för det är ganska viktigt.

Men nu är vi hemma igen :) Och imorgon åker Charlie till sin pappa, kommer sakna honom men jag vet att Charlie ser fram emot det, det är det viktigaste <3.

No regrets

Man måste gå ut för att komma in, man måste gå gå vilse för att hitta hem, man måste känna sorg för att kunna vara riktig glad.

Jag känner mig äntligen riktigt glad och jag är hemma. Jag och charlie har vårt krypin som betyder mer än någonsin. Spelar ingen roll hur skitit det är, jag känner en glädje av att komma hem. Det är ett tag sedan jag kände så. Kan nästan inte minnas sist jag gjorde det. Jag vet att jag kände inte så inför det blåa huset i boda, det var aldrig ett hem på det sättet, inte för någon av oss som bodde där. Ingen av oss ville bo där men vi gjorde det bästa av situationen. Kände nog aldrig så på Skoghall heller för det var inte min lägenhet, det var Peters. Jag kände definitivt inte så på Orrholmen för det var inte ens Peters lägenhet. Hyra i andra hand gör jag aldrig om. Jag ångrar inget för jag är erfarenheter rikare, men nej, aldrig mer.

För första gången i mitt liv står jag med på ett kontrakt. När jag i framtiden ska flytta vet dem att JAG betalt hyran för den här lägenheten. Ska jag flytta någonstans med någon någongång är det otroligt viktigt för mig att JAG står med på kontraktet.

Jag ser positivt på livet, jag gör det. Jag ser allt som händer som något att lära sig av. Det finns inget val i livet jag ångrar.

RSS 2.0