Åhhh

Igår väntade jag på ett paket som jag hoppades skulle komma, nämligen en avi för mitt paket från Mollys Kreativa kit (jag har skrivit om det i pysselbloggen). Så jag satt som en pensionär på balkongen och väntade på brevbäraren. Tio över två gav jag upp och bestämde mig för att tro att posten redan kommit. Precis när jag reser mig upp ser jag postbilen vara typ 12 uppgångar bort. Det är bara att köra tänkte jag, väckte Charlie (som då sovit bra mer än han borde), på med kläder och få ned honom. Lagom till att vi kommer ned kommer brevbäraren! Med min AVI! Så vi går till Ica, hämtar paketet, går hem. Charlie leker i en park i närheten av affären och sen kommer vi hem.

Charlie och jag satt och "ojade" och hade oss ;) Oooooj, har du sett den hääääär? Sen när Charlie somnat satte jag saxen i grejjerna ;) Ååååh vilka härliga papper :D

Idag har Peter vaxat svärfars bil som tack för att vi fick låna den så Charlie och jag har hängt med. Jag har självklart lyckats bränna mig på armarna. Och nu, ja, nu väntar jag på grannfejden och dregglar lite över en HTC Sensation som gärna får flytta hem i min ficka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0