Tidig morgon :)

För er som inte vet det så sover jag på en bäddsoffa. Detta har sin förklaring som följer: Jag har inte råd med en riktig säng just nu. Jag skulle kunna köpa den billigaste 140 madrassen (för Charlie kommer över ibland och då behövs det lite plats) på IKEA men jag tror knappast den är bra för min rygg. Jag sover bäst där andra sover som värst. T. ex i Polen var alla som halvt ihjälslagna efter en natt på bäddfåtöljerna medan jag sov bättre än hemma :P Jag ska ha en hård jäkla säng. Egentligen skulle det nog räcka med en lite tjockare bäddmadrass på golvet ;)

Bäddsoffan jag har är Ikeas månstad och är den näst billigaste hörnsoffan där. Jag skulle alltså fortfarande vara tvungen att köpa den, för jag vill ha en hörnsoffa. Därför sparar jag ihop till en säng och under tiden sover jag på bäddsoffan. Ni ska inte tro att det är synd om mig för den är superskön att sova på. Ryggen mår kalasbra av det också :)


I alla fall. Nu har jag fällt ihop sängdelen. Det gjorde jag inte på hela dagen igår för jag var lat, men idag så gjorde jag det :) Redan innan klockan halv åtta. Yes det blev en tidig morgon idag. Så blir det ibland. Får ju sovmorgon snart då Charlie och Peter åker på lite semester :)


Charlie verkar trivas bra, han sover numer hela nätterna i sin säng, det gjorde han inte ens på Orrholmen mot slutet så det är väl bra. Han vill inte gå ut för han vill vara i lägenheten (vilket jag ibland skiter i för vi måste ut ;P). Men han är otroligt trotsig, vet inte om det är åldern eller flytten som gjort det. Har fått rådet att inte använda ordet NEJ och istället kanske säga: "I soffan sitter man" eller "Är det inte bättre att stänga där" eller "Va bra Charlie att du låter bli köksluckan". Men då ska man tänka på det mitt i allt också! Sen vill jag faktiskt att han ska lyssna på NEJ för gör han något farligt så kommer jag absolut inte komma ihåg att vara pedagogisk och då ska NEJ betyda något.


Jobbigt är det i alla fall, men det är också det enda som blivit än så länge. Idag får jag hit en TV jag får låna av en kompis också. Jag har dock ingen antennsladd, men ja, det är enklare att fixa än en TV iaf ;P Sen när Charlie är med Peter blir det plugga som gäller för hela slanten. Ska jag plugga nästa sommar också ska han ta mig tusan få vara på förskolan några timmar så jag kommer till skott ;) Nu hade jag i och för sig inte räknat med en flytt mitt i allt detta men ändå!

Kommentarer
Postat av: Siri

Jag måste säga att jag verkligen gillar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

2011-07-11 @ 16:06:08
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0