God morgon!

Känns ganska tråkigt att vakna upp i en tom lägenhet, så när på katterna och var sura över den fulla lådan och kissade på golvet. Jaja, det är mitt fel. Så utan att ens sucka lite städade jag upp det och tog kattlådan. Underbart att man kan börja se sin egen inblandning i det som går fel. Sluta med bortförklaringar.
Men ja, tomt är det, och plutten kommer inte på minst en vecka... Men försöker hålla mig sysselsatt. Idag ska jag städa här hemma, ut med alla ikea-kartonger osv. Blir ett par vändor till sopsorteringen, tur jag har närmare till den nu än innan. Ganska toppen ändå för jag kan släppa Charlie när jag går ut med soporna så går han och leker i sandlådan. Så gör vi här, ganska toppen! :)
Det mesta är ganska toppen förutom just att det är tråkigt att vara själv, men som sagt, försöker hitta på saker att göra. Ta tag i allt man missat. På lördag ska jag träffa min BABE! :) Tjoho!

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja för det ska du!! Jag kommer till kd vid 12 tiden så ska dumpa av lite saker hos mamma sen kan jag komma. Jag jimmy ska ju övningsköra, men kan ta en sväng till örsholmen bada :D Brukar göra där :D

2011-07-13 @ 14:36:33
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0