...

Vad tycker du om att göra på fritiden då?
Hmmm, lååååt mig tänka... Jag har GLÖMT bort vad jag tycker är kul! Jag har låtit mig själv förfalla i den mån att jag inte vet vad jag tycker är roligt. Det handlar inte om att någon hindrat mig mer än jag själv. Men jag har tappat mig själv! Vad tycker jag om att göra?
Det enda jag kommer på förutom scrapbooking är att umgås med fölk. Vad bra då att de flesta vänskaper runnit ut i sanden för att jag struntat i att ta hand om dem. Jag är min egen värsta fiende. Men sen finns det de där vännerna som förstår och finns kvar. T. ex iida och Helena som jag kan träffa någon gång per år men när vi väl ses så tar vi vid precis där vi avslutade förra gången! Men jag måste börja vårda de relationer jag faktiskt har, NU ska jag ta tag i det! SEN ska jag komma på vad jag tycker om att göra, för jag tror inte att sandlådehäng är det roligaste jag vet!

Kommentarer
Postat av: Anna Johansson

Känner igen de där..men jag har sakta men säkert börjat komma ihåg att jag älskar att dansa, och jag gillar att shoppa underkläder :) Då känner man sig lite extra bra, om man har snygga, helst matchande, underkläder oxå :)

2011-07-30 @ 00:13:42
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0