Bilar

Igår var jag till Lidl efter att ha sett en hylla de hade som skulle passa sjukt bra till Charlie. Inte för att han egentligen behöver någon men det var en sån hylla som jag såg skulle användas. Sprang hela Lidl runt men de hade den inte :( Så istället hittade jag klistermärken för väggar med barnmotiv. Fanns med bilar på :) Inte Bilar som filmen bilar, men han brukar nöja sig med bara bilar också. Så det satte jag upp igår :) För 49 kr var det sjukt mkt klistermärken :D Sen kanske de förstör tapeten vad vet jag, men då får det vara så då! Det står att de inte ska man det är ju svårt att veta med Lidl. Men jag skiter i vilket, då får jag väl betala lite när jag flyttar, har inte tänkt att göra det på ett tag så.

Och idag ska jag tvätta påslakansetet jag köpte på Ullared, med riktiga Bilar på! Och så ska jag iväg till biltema och köpa deras minikruvdragare (en underbar grej för 129 kr, alltid bra att ha) och skruv så jag får upp Charlies Bilar-lampa. Sen är det bara expedithyllan som ska upp sen är det färdigt där inne! :D Får hoppas han blir nöjd.

Har alltid velat fixa iordning hans rum där vi bodde innan så nu är det extra viktigt att faktiskt göra det, när ingen kan säga emot mig. Det kanske är ett försök att vara den "perfekta mamman", men låt mig försöka det då! Vad gör det er? Jag vet att jag duger precis som jag är, men just nu vill jag göra det lite fint för honom :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0