Allt tar tid...

Peter och jag har olika smaker när det gäller inredning (ja, egentligen när det gäller det mesta). I alla fall, vi hade inte kökslampa på över ett år, bara för att vi inte kom överens. Nu gjorde vi ju tillslut det, men ändå. Det vi ska bestämma nu är lampor i hallen och matta i vardagsrummet. Inte det lättaste.
Jag skulle vilja ha en matta med mycket färg och gärna lite längre lugg. Peter tycker inte om längre lugg. Och när det gäller lamporna är vi lite begränsade. Den ena lampan ska vara en spotlight, redan bestämt typ så den är klar. Sen ska det vara en takplafond även om jag hatar plafonder. Detta för att lampan sitter vid garderober med överskåp. Har vi ngt annat än plafond slår det i. Men vi kommer inte överens om en plafond. Peter vill ha en frostad. Det ska knappt vara mönster på osv. Jag har nog gärna lite spännande. En takplafond är så jäkla beige iaf, man behöver ju inte göra den ännu beigare.
Jaja. Vi får se hur lång tid det dröjjer. Hoppas inte allt för länge för jag skulle nog vilja ha mattor i köket och hallen också ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0