lång dag!

Vi gick upp i morse, åt frukost och degade oss. Sen blev det dags att åka till svärmor och svärfar för fika. Där fick Charlie även lunch, hemmagjord pytt-i-panna, det gick ned vill jag lova ;-) Sen fika så klart :-) Sen efter ett tag fick Charlie sova och sen när han vaknade vid två tiden så åkte vi till Arken Zoo och köpte feliway till katterna. Det är en adapter man sätter i eluttaget så kan det "nollställa" katterna. Fungerar vid urinmarkering, otrygghet och andra saker. Skitbra. Får hoppas det hjälper :)

Sen in till leksaksaffären, köpte en leksak till Thor, en till Tindra och en till Charlie :-) Sen vidare till gruvlyckan för att hälsa på Tommy, Anna, Lukas, Tindra och stockholmarna. Där umgicks vi, åt lite mat och sen lekte vi i lekparken :-) Charlie är nya Zlatan ;-)

Sen åkte vi hem, gav Charlie välling och la honom i sängen. Jag har precis gjort det sista på skolarbetet som ska vara inne imorgon. Helgen har åkt förbi för fort så jag har inte hunnit förens nu. Imorgon blire sovmorgon :-) Och på tisdag är det ny delkurs :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0