Kommundag :)

Började dagen med att åka till Uni för att tillsammans med två andra tjejer bli upphämtad av läraren för vi skulle till heden. Peter kunde inte köra mig för det passade inte med Charlies dagistid. Och läraren hade redan sagt att han skulle ta bilen och kunde skjutsa elever så då nappade jag :-)

Vi var alltså till Heden, det är där man förbränner soporna i Karlstad. Inte nog med det, dom blir till fjärrvärme också! Skitbra! Intressant dag och man blev sugen på att åka hem och sopsortera. Sen fick vi skjuts in till stan av läraren. Då åt vi på Subway innan vi skulle till stadshuset :-) där fick vi först lyssna på en tjänsteman som förklarade hur det fungerar ekonomiskt i en kommun. Sen fick vi prata med en politiker som sitter i kommunfullmäktige. Intressant att få ställa frågor direkt till någon :-)

Sen gick jag hem, hälsade på den döva katten som ska vara här över helgen, gosade lite extra med mina katter som hon försöker bossa över och sen såklart pussade jag på min son innan det var dags att göra maten. Det var riktigt roligt för Peter hade diskat han :-D Bra bra :-D

Imorgon är det bara halvdag och på kvällen blire utgång ! första gången jag ska UT sen jag och Giia var till Arena. Det märks ju att det är ett tag sedan för Arena heter numera Tempel ;-)

Sen på lördag blire IKEA för dom har loppis! :-) Bra nu när jag fått mitt busskort för då kan vi åka dit gratis :-D Peter åker gratis med barnvagnen och jag gratis med mitt kort :-D Supernice! Och då kan man ju inte handla hur mkt som helst heller ;-) Superekonomiskt :-D

Sen har jag kollat lite på nätet, när Charlie behöver overall kommer det nog bli en COOP. Dom har fått väldigt bra betyg i tester. Dom är visseligen hårdare än andra, men må så vara. Jag lägger inte ut 1700 kr på en overall när han är såhär liten... Ska kolla på skor också. Finns det inga som är billiga och bra kommer jag nog satsa på Gore-tex. För blöt om fötterna vill man inte vara. Där lägger jag hellre ned mer pengar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0