Tyst och lugnt

iida och Alvin har varit här under helgen så nu är det helt plötsligt tyst :-P För Peter körde dom till bussen, sen kom han tillbaka, åt mat och sen åkte han till jobbet. Så från att ha varit fullt hus så är det helt tomt nu. Känns lite skumt :-) Det har varit skönt att Charlie haft leksällskap :-) Man har haft mindre att göra utan att Charlie blivit lidande.

iida och Alvin kom i fredags men då sov Charlie redan. Sen lördagen lekte dom fram till lunch sen sov dom båda två. Ganska rejält också, iida försökte väcka Alvin men han ville inte upp. Tror dom sov över 2 timmar. Sen när dom vaknade gick vi till Orrleken (för er som inte vet, typ 100 meter härifrån har vi en stor lekplats) och lekte. Där hade ungarna superkul. Sen gick vi in och åt mat. Efter det blev det "fri lek" inne ;-)

Idag har vi inte gjort så mycket men ungarna har sysselsatt sig ganska bra ändå :-P Charlies rum ser ut som ett bombnedslag ;-)

Men nu har dom åkte hem :-( Men det var kul att träffa Alvin, man har ju sett honom sen han var två veckor gammal så det är roligt att få följa en till bebis i utvecklingen :-)

Charlie har dessutom lärt sig att stapla saker i varandra. Det finns ju platsaker som man staplar på varandra. Det kan han ännu inte, men i varandra går bra :-) Det är kul att se varje sak han lär sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0