sådärja

Rubriker är inte min grejj.

Igår var jag och Peter på bröllopsmässan här i karlstad, finns ett inlägg på bröllopsbloggen om det (länk finns i länklistan). Och idag var det kalas för Peters storebror. Men dagen började med att Peter fick sovmorgon. Nog för att det är tråkigt att gå upp på morgonen men man blir mycket gladare när man ser sitt underbara hjärta springa runt och vara glad :-D

Sen tvättade Peter och så. Sen efter Charlies vila åkte vi till farmor och farfar där kalaset skulle vara. Så Charlie fick lite ensamtid med farmor och farfar innan dom andra två barnbarnen kom ^^ Av farmor fick han både mat och fika. När han var mätt tyckte han att det passade att mata mig och sen även hälla ut all mat på golvet. Bra Charlie, farmor hade precis städat ;-) Men men, bara fram med sopborsten det ;-)

Dessutom kan vi lägga två, eventuellt tre nya ord på listan över vad Charlie kan. Hejdå sa han när han stängde dörren och tack när han fick vatten. Kanske sa han också kaka :-) Men tack sa han definitivt för han sa det båda gångerna han fick vattenflaskan ^^ Kul när det går frammåt :-) Snart kanske man kan förstå honom ^^ 2 eller 3 nya blåmärken också för den delen. Inte dom första och inte dom sista. Men tråkigt när det händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0