sådär så

...det värsta jag gjorde var att ta åt mig. Jag är starkare än så...

Var till skolan idag fram till lunch sen åkte jag hem och hämtade min lille prins <3 Vi har mest gosat hela dagen. Eller ja, lite gos och lite bus ;-) Plutten har haft kul med det mesta i lägenheten :P Han kan numer tända och släcka lamporna och öppa ytterdörren. Så ja, det är väl läge att börja låsa den dagtid också.

Nu sover han plutten <3 Han har ropat efter pappa ganska många gånger, dock inte ledsamt. Sött var det i alla fall. Det har varit en väldigt mysig dag iaf. Hoppas på många fler sånna dagar.

Men jag undrar vad som hänt med Charlie. För över sex månader sedan så lärde jag Charlie hur man tar sig ur sängar och soffor. I hans ålder innebär det att hasa sig bakåt. Och han lärde sig snabbt. Vi kände att det var lika bra att lära honom så han säkert kan ta sig ned istället för att ramla ned. I alla fall. Om man nu lägger honom i dubbelsängen så vägrar han att hasa sig ned. Han skriker om han lämnas i sängen. Något måste ha hänt. Och med en säng dessutom för det är helt okej att hasa sig ned för soffan. Det är som att han ska ha ramlat ur sängen. Eller skadat sig när han kommit ned... Men inget sånt har hänt vad vi vet... Knepigt är det i alla fall. Och tråkigt eftersom han verkar helt panikslagen.

Kommentarer
Postat av: Anna Johansson

Det behöver inte ha hänt något Malin, han kanske bara vill testa er :) Skriker han så kommer ni ju, de är ju toppen för honom de. Va kvar i rummet och prata med honom så ska ni se att han nog hasar sig ner förr eller senare :P Att testa gränserna hos sina föräldrar är kul, tycker tydligen dom små liven.

2010-11-08 @ 23:02:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0