Handlat

Vi skulle storhandla idag. Skitbra, Peter var iväg lite innan, sen kom han hem och åt lunch innan vi åkte iväg. Precis när vi skulle göra oss i ordning för att åka började det mullra lite så jag sa åt Peter att dra ut alla kontakter. Sen gick vi ned till bilen. Peter sa till mig att vi glömt inköpslistan, så när dom sitter och väntar i bilen så springer jag upp och hämtar den. I trapporna ned så ser jag hur det blixtrar. Ljuset hinner knappt försvinna innan det mullrar. Det var nära. Just då var jag glad över att mina älsklingar satt i en bil, det ska ju vara det säkraste.

Vi skulle börja med att åka till Barnens hus (ligger ett stenkast från Willys). Men inser där att det är inte en enda bil på parkeringen. "Stängt pågrund av strömavbrott". Bara att gå till Willys det. Handlar lite, eller ja, ganska mycket. Men det kostar att ha barn, en femtedel är ju hans blöjor typ :P Men skönt, man står där vid barnhyllan, man brukade spendera 1000 spänn där (blöjor och ersättning). Nu var det runt 70 kr för burkar (bra att ha hemma om man gör opassade mat eller så), 133 kr för välling (som räcker i minst 2 månader) och sen 500 kr för blöjor typ. Visst, han kostar ju i "normal" mat, men hans portioner är ju just nu såpass små att dom kan jämnföras med det lilla "extra" som blir över varje måltid.

Sen när vi kommer ut på parkeringen så inser jag att det är fullt i bilar vid BH. Säger till Peter att jag tar barnvagnen dit och så kommer han efter med bilen. Då öppnar sig himmelen. Har vi köpt ett regnskydd? Nej just det. Som tur är hade Charlie fodrade byxor på sig så han blev inte blöt. Vi skulle ha: Kil till bilstolen (eftersom vi har skålade säten fram) och en sittdyna. Kil finns inte till den stolen och ingen annan passar. Hon rekomenderar att fylla upp tomrummet med handdukar istället och försäkrar att detta är säkert och att det är så hon har sitt barn. Jaha. Bara sittdynor kvar då. Då kommer Peter på att det kan vara bra med ett regnskydd också. Har dom vår modell inne? Noppe! Har dom den sittdynan jag vill ha? Noppe! Finns det några andra snygga? Noppe. Dessutom kostade dom typ 500 kr! NEJNEJNEJ! Blir att beställa från internet istället.

Sen svängde vi förbi arken zoo för kattsand. Sen var handlandet över för vår del. Hem och göra mat blev det, hamburgare och pommes frites blev det :)

Peter är inte hemma igen, Charlie sover och det är schalger ikväll :-D Tjoho! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0