Tidig eller sen?

Brukar kolla på den här sidan om steg i motorisk utveckling för bebisar. Sitter och kollar där nu för att se ett mönster. Alltså, att se om Charlie varit sen över lag med allt eller om det bara är vändningen han var sen med. Och det känns konstigt för allt förutom vändnigen låg han på "vanligast".

Nu känner jag mig dum, kollade vidare på den sidan och då står det: "Observera att alla barn inte följer schemat nedan, några hoppar till och med över vissa steg. Du kanske har ett barn som vänder sig tidigt men går sent." Jaha då hade jag svar på den frågan, alltså att jag inte vet :-P

Men i hälsoboken vi får av BVC har han följt allt bra, så det ska nog gå bra. Sen ser jag mycket utveckling som inte står med i någon tabell. T. ex så pillar han på mitt blixtlås, alltså försöker lära sig hur han ska få tag i det. Igår satt han i vår säng när jag såg på Biggest Loser (han ville tydligen inte vara med peter längre) och då la jag fjärrkontrollen en bra bit framför honom så han kanske skulle vilja kämpa. Efter ett par minuter så dök han ned mot den :)

Vi får se om Charlie blir en krypare eller om han blir något annat. Han kanske hoppar på rumpan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0