Fullt ös!

Idag kollade jag igenom mina skor. Jag har typ 8 par kanske. alla har klack utom två. Det enda paret är ett par urgammla converseskor som jag använder bara för att jag inte har några andra "gympaskor". Alltså knytskor. Sen var det ett par sandaler. Ni vet sånna som man har ett kardborreband över tårna och sen ett som går över hälen som man stänger mitt på fotryggen. Ja, ni kanske förstår. Dels passar inte mina fötter i sånna och dels var dom 1 storlek för stora. Så jag bestämde att jag var värd ett par nya skor. Plus att jag behövde byta t-shirten som jag köpte förra veckan. så jag och Charlie åkte in till stan.

Började med att gå till Modshop i arkaden eftersom det öppnade idag. Tyvärr kunde jag inte köpa något för Peter har sålt xboxet och inväntar att han ska kunna ha råd att köpa ett PS3. Men gick in och sa grattis i alla fall (känner ägaren). Sen gick vi till Gina och bytte tröjan. Tacksam över att det fortfarande fanns kvar likadana i min storlek :-)

Sen bar det av till Skopunkten. Jag tycker inte om att betala mycket för skor, och jag vet att man får inte mycket för pengarna, men då kan man köpa "fräna" skor och byta ofta istället. Annars blir det att man köper tråkiga skor för dom ska passa jämnt. Blev ett par vita sandaler med knäppning coh grejjer. Inte superspacade för jag ska ha dom till allt :)

Sen åt Charlie mellis innan vi traskade till min storebror. Har aldrig hälsat på utan anledning så nu tyckte jag det var dags, han kommer ju hit flera gånger på en sommar så då måste jag fan åka till honom också anser jag :) Fick lite kaffe och så pratade vi om träning och sånt :P Sen skulle han iväg och grilla så jag gav Charlie lite mat innan vi gick ned till torget för att ta bussen. Där hade vi tur, 4 minuter kvar tills bussen skulle gå, heeelt lagom :)

När vi kom hem traskade jag in på ICA och köpte lite godis innan vi gick hem. Charlie ville sova ganska direkt. Peter är inte hemma så jag sitter här och äter godis. Skönt att ha varit ute lite idag :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0