Dagen

Idag väntade jag samtal från Charlies läkare. Kollade mobilen, jaha, den hade stängt av sig under natten. Hämtar laddaren och sätter på den. Inser att den inte har något nät. Hmm. Superbra. Vid dom tillfällena är man glad att man har en hemtelefon. ringde till vårdcentralen och kollade ifall han satt mobil eller hemnumret som nummer. Som tur var hade han satt hemnumret. Sen ringde han. Eftersom Charlies huvud är snett pågrund av att han legat åt samma håll så ska det rätta till sig av sig själv. Men det kan ta några år sa han. Och går det inte tillbaka efter ett par åt får vi ta det då. Jaja, nu har specialisten sagt så, då får det väl bli så då. Men nöjd är jag minsan inte.

Sen åkte jag och Charlie till Tommy för att Giia och Thor var där :) Direkt jag kom dit fick jag frågan om vilken pizza jag skulle ha, det tackar man för :D Charlie åt annan lunch och sen sov han. Sen ett tag efter att han vaknat vaknade Thor så dom lekte lite.

Sen plockade vi lite i Giia och Billys lägenhet, Charlie fick lite dockor och en nalle :P Neo fick betydligt mycket mer ;P Sen blev vi utfodrade av Tommy :) Sen fick vi ta bussen till stan för att ta oss hem. En trött Charlie somnade i famnen på mig på bussen, men det gick bra att lägga honom sen i alla fall :)

Nu ser jag på Biggest Loser :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0