Vad ska man göra?

Bara tillägga då. Tydligen så har inköpslistan utökats. Rullgardin till Charlies rum. Persiennerna räcker inte till.

Och jag vet inte vad jag ska ta mig till med min pojks sömn. Han sover ju bra. NÄR han somnat. Förut gick det bra. Först när vi flyttade började han med att först skulle man sitta brevid och hålla handen på bröstet. Sen blev det att man skulle sitta brevid. Iiiiiiiinga klagomål från min sida, det var till och med lite mysigt att sitta där. Sen skulle han somna själv. Man skulle INTE sitta brevid. Nu har det blivit så att han somnar fint klockan 19. Sen klockan 20 vaknar han och är "pigg", tror han i alla fall. Och enda sättet att få honom att somna om är att ta in honom till vår stora säng, ligga där, hålla om honom (trots att han gnäller lite till att börja med) sen kan man, när han lugnat ned sig, lägga honom i hans säng så somnar han om. dock är det lite jobbigt att hålla på med det här varje kväll.

Så då börjar jag fundera. Det kanske egentligen vore bra att börja med en "stor" säng. Just så jag kan ligga brevid och hålla om i hans säng. Meeeen då kommer vi till nästa problem. I en sån säng kan han ju gå ned om han vill. Vilket innebär jobbigare läggningar. Plus att jag är inte säker på att han skulle väcka mig på morgonen då. Då skulle jag alltså behöva barnsäkra allt utifall att han vaknar innan min klocka ringer.

Så jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Men det kanske blir bättre med en rullgardin. För jag anser att han är för liten för en stor säng.

Kommentarer
Postat av: Anna Johansson

Går ju att sätta en grind in till hans rum så kommer han inte ut i resten av lght. Vaknar han och går upp, och inser att han int ekommer ut, så väcker han dig nog :) Lukas fick stor säng när jag träffade Tommy, vid 1,5års ålder.

2010-07-15 @ 12:19:31
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0