ska det inte märkas?

Alltså, ska det inte märkas att barn är sjuka? Charlie är lika pigg som vanligt, nästan mer förtjust i mat än han brukar och allt det där. Nu har han iofs "bara" hosta, men ändå. Hostan låter riktigt illa, det är sån där skällande hosta. Förra gången han hade det grät han varje gång han hostade, nu ler han ;-)

var till vårdcentralen (toppenbra att man får en tid bara en timme efter man ringt. tummen upp till Skoghalls Vårdcentral) och läkaren sa att allt verkade bra, och att han skulle dricka mycket. Då var det ju bara att bege sig till ICA och köpa bebisjuice. Han dricker ju inte vatten för det är inte gott, man kan inte ge honom ersättning till maten för då glömmer han bort sig och blir förvirrad. tyvärr är det såhär vi måste göra, han är ju hård i magen av att han dricker för lite. Och nu är ju vätska det bästa botemedlet mot hostan.

Någon som vet om man kan blanda ut "juicen" med vatten? Tänkte om man kanske bara kan ha lite juice och mkt vatten...

Kommentarer
Postat av: Giia

Vi fick tipset av bvc att köpa dom där småtetrorna med lättdryck, finns osockrad.. Eller ja, socker är det ju men inte i dom mängderna som det är i juice och saft och vanlig lättdryck. Den kunde man tydligen blanda som man gör i vanliga fall också :)

2010-02-25 @ 18:57:08
URL: http://idagabrielle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0