Födelsedag

Idag fyller jag år. det har bara gått tio timmar på det här dygnet, folk har väl varit vakna några timmar bara men ändå har jag fått många gratulationer :) Tur att FaceBook har påminelse om sånt ;-)

Men Peter var först med att gratta på rätt dag, klockan 00:01 ;-)

Peter ska till doktorn idag så antagligen ska jag få gå på stan innan :-) Superkul, plus att jag får med mina favoritgrabbar :-) Dom flyr säkert till Teknikmagasinet eller nått ;-) Ni förstår, min familj handlar på Bergvik och köper därför presentkort på affärer på bergvik. jag är mer en MittiCity älskare, och just dom affärerna finns där också :-D Woho :-) Sen tänkte dom till ännu mer, det finns BARA tjejkläder på båda affärerna så jag kan bara köpa till mig själv.

Vila har jag aldrig handlat på men jag har sett massa fina kläder där. Ska bli kul att spendera pengar :-) Gina har jag heller inte handlat så mycket på, men dom har också fina kläder. Där ska man handla om man är gravid för dom har oftast tunnikor som täcker magen och så kan man använda dom efteråt. Så det tipsade jag Charlies faster om och hon lyssnade ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0