Tjipp och välkommen till Hajk

Jag vet inte ett dugg vad jag vill skriva egentligen. sista lediga veckan med Charlie så jag försöker för allt i världen att göra den bra. Vi leker i lekparken, har varit till mariebergsskogen osv. Och det är superduper kul :-) Jag förstod inte innan jag blev mamma hur stolt man kunde bli för minsta lilla. Vill nästan gråta glädjetårar när han lär sig hur man går över en tröskel (just nu så håller han sig i karmen eller kryper över tröskeln), hela jag blir varm när jag ser hur duktig han blivit på att gå i skor osv. vad han än gör är jag stolt. Det är otroligt faktiskt.

Imorgon vet jag inte vad det blir. Lite orrleken kanske. Finns inte så mkt annat roligt att hitta på. Och han tycker ju det är väldigt roligt där :-) Sen gosa hemma och läsa böcker fungerar det med :-)

På lördag ska jag på "modell för en dag". Tydligen finns det två olika företag som ringer runt. Dels Model Lab (dom som ringt till mig) och sen "modellfotograferna". Dom som ringt mig verkar vara vettigare än det andra. Även om man sen inte vill köpa bilderna eller så, så räcker det med att jag fått komma ut lite. Jag var noga med att fråga flertalet gånger att det verkligen var gratis om man valde att inte köpa bilderna. Och det sa hon.

Nej nu ska jag nog snart sova :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0