Skolstart

09:22 gick bussen hemmifrån imorse till torget, sen lyckades jag hoppa på en universitetsbuss ganska direkt :-) Kom fram ganska tidigt så jag stod utanför ingången och väntade lite när Sanna kom. En tjej jag träffade första veckan första året. Hon säger att hon också ska gå samma inriktning så det var ju roligt. Att känna någon innan :-) Vi var ju trots allt inte allt för många "nya". Dom andra har ju redan gått med varandra.

Började med kursstarten som var informationsspäckad. Vi ska t. ex till Sthlm, Ransätter, Polen och skogen. Sthlm är gratis förutom boende och mat vilket jag tycker är otroligt. Ransätter lika så. Skogen med (men det kanske inte är så konstigt med att vi ska gå i skogen till vår lärares sommarstuga). Polen däremot kommer ju kosta lite, men ändå inte allt för mkt. Runt 5000 för fem dagar. Antagligen + mat då, men iaf.

Sen hade vi första "lektionen". Alltid roligt att skrapa mer på ytan gällande samhällskunskap. Man skulle allvarligt talat kunna studera det i fem år och fortfarande inte vara fullärd.

Sen fort in på Pressbyrån för att skaffa busskort. Anna hann precis gå på rast innan det var min tur :P Men vi pratade lite iaf :-) Sen åka buss hem och komma hem till varm mat med mina två älsklingar :-) Charlie hade inte saknat mig ett dugg :P skitunge :P

Peter har även hämtat Charlies regnkläder så imorgon får han med sig riktiga och slipper dom fleecefodrade. Och jag ska nu gå och lägga mig för att läsa lite tror jag :-) Imorgon går jag bara halvdag. Sen på onsdag är det inläsning hemma fet nice! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0