Hemma igen

Ja, nu är vi hemma från semestern. Härligt har det varit men det har varit jobbigt också så nu är det gott att vara hemma :) Lägger upp flera olika inlägg för annars blir det jobbigt att läsa.

Förra torsdagen 8:10 åkte vi från Karlstad. egentligen tjugo minuter försent, men det var Charlies fel. Han valde att bajsa fem sekunder innan vi gick utanför dörren. Meeen, tur det och inte i bilen ^^

Behöver ju kanske inte säga mycket om bilturen. Vi åkte på en stor väg, även kallad E18. Sen kom vi fram. Ja, efter ett stopp på McDonalds för varsin Cheeseburgare (charlie fick en vanlig utan cheese). När vi kom till huvudstaden så sovlilla Thor. Men Charlie kunde leka bra i alla fall :-) Sen vaknade prinsen och vi begav oss ned till centrum för att handla lite. Giia fyndade en luftmadrass som blev vår säng under helgen.

Sen fick Peter sköta elgrillen. Flintastek till dom vuxna och korv till dom små. Efter ett tag kom även Billy hem. Efter att ungarna somnat gjorde vi som "back in the days", sällskapsspelen kom fram :-) Sen var det god natt.

Charlie sov lite oroligt och vid 4 tiden fick han lägga sig mellan oss.

Det var torsdagen det :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0