Good day!

Idag har vi varit till lekparken, Charlie briljerar med hur bra han är på att gå i skor :-) Sen kom min storebror för att hjälpa mig med datorn. Hade ju fått virus. Det ena viruset såg ut som ett virusskydd. Han lyckades iaf få till att han installerade ett virusskydd och det hittade sen 6(!) trojaner. Jaja, ska man få virus så ska man väl få det ordentligt, eller vad säger ni?

Nu ligger Charlie och sover i alla fall. Får se vad vi hittar på för skojj imorgon. Kanske lekparken (alltså Orrleken) igen. Det är roligare nu när han tycker det är roligt :-) Sen är det så nära så om han skulle bli gnällig är vi hemma på tre minuter :-)

På fredag när barnbidraget kommer ska vi gå till stan och köpa gummistövlar. Har totalt glömt bort att det kan behövas när man går på dagis ;-) Sen får jag nog köpa en textilpenna också så jag kan märka hans kläder :-) Sen ska han nog få en egen ryggsäck att ha till dagis. Med tanke på att han fortfarande kryper mycket ute så behöver han nog ha 2-3 par byxor om dagen t. ex. får se vad dom säger på dagis när vi kommer dit på måndag. Tänk att han blivit så stor nu...

Han gör något otroligt sött nu (iofs är det mesta han gör sött). Jag sätter mig på golvet och sträcker ut armarna och säger: "får mamma en kram?" och då nästan kastar han sig i mina armar :-) Otroligt sött :-) Hela han är söt :-)

klippte honom som sagt idag och huvudet ser faktiskt rakare ut. Inte helt perfekt ännu, men åt rätt håll! Håll tummarna för att det fortsätter :-)

Sen gillade jag storebrors kommentar när han skulle åka:
Jag: Tack för hjälpen, det hade jag aldrig klarat själv.
Han: Nej.

Jag tror han känner mig :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0