Fredagen

Efter torsdag kommer fredag. Dagen började med att Giia kollade blocket och hittade en vagn hon ville ha till rätt pris en liten bit bort (redan här bör alla lära sig att Giia är inte bra på avstånd). Så efter frukost och så traskade vi iväg för att kolla på vagnen. Hon skulle ha den. Medan Giia kollade på den så lekte Peter och jag med pojkarna i lekparken.



Charlie tog även sina premiärsteg ute med sandaler på :-)

Sen tillbaka till Billy och Giia. Då blev det lite bråttom med två hungrande ungar så det fick bli BK. Inte alls nyttigt, men vi gav ju ialla fall Charlie vatten istället för dricka :-D

SEN kom vi tillbaka till lägenheten. Då somnade prinsarna och vi slappade :-) Sen när dom vaknat var det meningen att vi skulle åka till ett lekland, men Giia ville hellre "pimpa" sin nya vagn så vi tog bussen till Barnens hus. Däremot hittade Giia inget att pimpa sin vagn med men hon köpte ett tältset till ungarna. Jag och Peter däremot hittade en bricka till Charlies vagn. Alltså en sån man sätter så han kan ha dryck på eller nått. Detta för att han annars lutar sig fram och försöker träffa varukorgen. extra bra var att jag hade 200 kr att spendera på BH så den kostade oss bara 100 kr :-D funderade först på en bumperbar (en "stång") men den kändes lite ranglig.

Tillbaka "hem" igen. Starta grillen ;) Äta mat. Billy kom hem. Sällskapsspel spelades. Tack och godnatt ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0