Varvar ned

Gästerna har rest en lång bit bort nu, på andra sidan vägen ;-) Finns mer plats för dom där plus att dom får vara själva mer. Tror det passar L bättre. Charlie sover för natten, det har varit jobbigt för honom med det här.

Vi började dagen som vanligt, Charlie åt välling till frukost, sen satte jag på kaffe till oss vuxna (Peter hade redan åkt till jobbet så det var ju bara jag och H). Sen åt vi frukost (alla utom Charlie, fast han snattade lite av L's macka). Sen blev det lek på schemat. Sen fick Charlie mellanmål som vanligt. När han sov började vi med lunchen. Grönsaker är viktigt så vi kokade sommargrönsaker och blandade i potatismoset. Vi behöver egentligen inte lura i Charlie grönsaker, men jag måste fan bli i lurad ;-)

Sen efter lunchen var det ju skiftbyte, då sov L. Ungefär samtidigt som han vaknade var det dags för Charlies mellanmål igen och efter det ska han ju sova. Så då passade vi på att gå en prommenix. Gick en omväg till lillängshamnen och sen tillbaka för att gå till ICA för att handla till maten.

Sen hem, diska, skala potatis, koka ägg och allt det där. Blev ju som sagt kokt torsk, äggsås och potatis. Men självklart, medan vi höll på med maten lärde sig Charlie att åla vilket gjorde att han blev lite mammig eftersom han lärt sig något nytt. Sen hade vi underskattat hur mycket tid det skulle ta så vi stod där med två ungar som började bli hungriga. Men vi gav dom lite av salladen så klarade dom sig dom fem minuter det var kvar.

Sen efter maten diskade H innan han och L gick till sitt nya "hem". Charlie och jag myste lite innan det blev dags för natten. Han somnade lätt idag :-)

Det har varit otroligt kul att ha besök, men det är ändå rätt skönt nu. För dom har under eftermiddagen avlöst varandra. Dom har ju aldrig varit ledsna samtidigt men dom var heller inte glada samtidigt ;-)

Nej nu är det dags för Top Model och sen CSI :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0