Tjoho!

Nu kan jag skriva mer om dagen för nu är jag lite gladare :P Jag kommer inte sitta i min ensamhet utan Tommy och Anna åkte hem tidigt från kalaset och kommer därför hit på kaffe :D Tjoho

Vi fick mat, kallskuret och potatissallad. Tydligen har jag dessutom ätit två skivor lamm. När jag fick reda på det blev jag typ likblek eftersom jag inte äter två sorters djur och det är lamm (och får) och häst. Det för att jag tycker dom är söööööta :-) Men men, det fick vara så då. Firade även till det med ett glas vin och en liten liten Bailis (stavning?). Detta på ungefär 3-4 timmar så jag tror knappast jag blev så påverkad. Jag anser att man kan dricka lite i närheten av barn. Dock ska man ALDRIG bli full. Dessutom måste man se till barnets behov. Alla blir ju lite annorlunda efter lite alkohol, tål inte barnet/barnen förändringen så får man se till att bara dricka när man har barnvakt. Men ja, Charlie verkade inte tycka det var jobbigt. Så ni kan säga vad ni vill :P

Sen fick vi ju även se det senaste tillskottet till familjen. En liten flicka på 1 månad. Ojojoj, har Charlie varit så liten? Och ja, det har han! Knepigt. Men ojojoj vilken söt tjej. MYCKET hår och dessutom blont. Jag har aldrig sett en bebis som fötts med blont hår, dom flesta brukar ju ha lite mörkare. Och så tjockt hår. Jag tyckte Charlie hade mycket hår men jag får ta tillbaka det nu :)

Roligt var det i alla fall, träffa många man inte träffar så ofta annars :) Nej nu ska jag sätta på Coffe :-) Hej svejs.

Kommentarer
Postat av: Baso

Baileys, Coffee . Tror jag är rätt stavningar.. kanske. Äsch ! Sånt googlar jag vanligen om jag är osäker! Tack för en trevlig kväll !

2010-04-19 @ 12:31:36
URL: http://www.baso.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0