Oj oj oj

För tillfället är vi 3 vuxna, 2 barn och 2 katter i en tvårummare. eller ja, inte just nu för gästerna har åkt på kalas. Men, ja ni fattar. Dagen började med att Charlie tog morgon först, åt välling och väntade på att resten skulle vakna. vi låg och gosade i sängen framför barnkanalen. Det var något program om ett lamm som odlade en morot istället för en blomma. Sen vaknade dom i vardagsrummet så det blev lektajm. Charlie är SUPERPIGG på morgonen och L var inte lika pigg ;-) L tycker dessutom inte om Charlies glädjeskrik. Men i morse gick det ganska bra ändå.

Sen åkte vi till Maxi och handlade, hem, åt lunch och sen skulle L sova. När han sov hade Peter Charlie och jag och H gjorde i ordning maten och diskade lite.

Nu har det blivit skiftbyte i bregott fabriken, tjugo minuter efter att L vaknat skulle Charlie sova ;-) Och gästerna åkte ju som sagt på kalas. Så hm, maten är beredd, bara att fixa när det är dags, disken är minimal och kan lika gärna vänta tills rotfrukterna är i ugnen. Charlie sover och Peter kollar upp saker inför måndagens jobb så jag sitter här :-D

Kul att se L idag ändå. Igår blev han rädd så fort Charlie gjorde ett glädjetjut (kan bero på att han har ett läte som inte är av denna värld) och när Charlie tog hans napp vågade han knappt ta tillbaka den. Men idag stal av saker av Charlie som han höll i, han hittade dessutom en av Charlies nappar som han brukar på leka med och erbjöd den till Charlie och när han försökte ta den tog han bort den ;-) Så lite jävligt var han, men det gör inget för Charlie är likadan :-D

Kommentarer
Postat av: Theres

Haha.. låter som att grabbarna har det riktigt kul med varandra!! Bra för bägge att ha ngn i sin egna ålder att leka med!!=)

2010-04-11 @ 16:03:18
URL: http://theresjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0