dumheter som barn

kom och tänka på alla dumheter man gjorde som barn. Det mesta jag gjorde försökte jag skylla på min lillebror. Hmm, det gick inte så bra eftersom den skiljer 7 år mellan oss ;-) en gång så hällde jag socker i kaffeburken, varför vet jag inte. Kanske ville underlätta för mamma. Glad blev hon inte i alla fall, men jag skyllde på lillebror. Som var två år gammal eller nått ;-) Han nådde alltså inte upp till kaffeburken ;-)

Jag ritade även med en bläckpenna på honom. När mamma frågade hade han gjort det själv, det var vid samma tillfälle som kaffeburken, och han hade nog inte kunnat göra så fina linjer som jag gjorde ;-) Men erkände gjorde jag aldrig ;-) Men mamma fattade nog att det var jag, i båda fallen. Men hon förstod nog också att jag skämdes så mycket att jag inte skulle göra om det och därför tog hon aldrig upp det igen...

En gång använde jag även allt schampoo för att lillebror ville bada bubbelbad. Min styvpappa var lagom glad när han inte kunde tvätta håret ;-) Samma där, skyllde på min lillebror och gjorde aldrig om det ;-) sån var jag, erkände aldrig ;-)

En grej jag däremot gjorde som jag INTE skyllde på någon annan var att jag orkade inte städa så jag la alla saker under sängen. Mamma lät mig hållas och tillslut sa hon en gång: "Nu får du städa Malin, på riktigt annars är sängen snart i taket". Och alla vet att jag fortfarande inte gillar att städa, men jag gömmer inte allt under sängen längre ;-P Nu är jag vuxen så jag bara gör plats för det jag behöver få plats för ;-P Kvar ligger allt skräp ;-)

Har ni gjort några riktiga dumheter?

Kommentarer
Postat av: Baso

Jag putta Billy ur en våningssäng :P

2010-04-08 @ 21:16:06
URL: http://www.baso.nu
Postat av: Anna Johansson

HAHA vilken syster du var :D

2010-04-08 @ 22:28:11
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0