Dagen som som var igår

Igår var vi till Bergvik, jag Peter och Charlie, jag gick till ICA för att köpa frimärken till dopinbjudningarna (dom är skickade nu, kommer idag eller på måndag) och Peter och Charlie gick till Coop för Peter skulle köpa en present till mig. Sen möttes vi vid bilen och åkte till Peters mor och far för att hämta Peters vektyg för han skulle laga tvättmaskinen (nej den fixades inte, tyvärr.). När vi kom hem fick jag en ros och ett 80-pack med Nöt-cremé. Trodde det var allt (missöfrstå mig inte jag var supernöjd med det). Sen rensade vi skrivbordet (egentligen tyckte Peter att jag skulle få presenten först efteråt men jag lyckades tjata mig till att få det innan), åt mat och la Charlie. När Charlie somnad bad Peter mig tända lite ljus, och ljusfantast som jag är lyckades jag tända så många att det lyste nästan lika mycket som om jag haft taklampan på ;-) Sen precis när jag skulle ta en nöt-cremé bad Peter mig att hämta klädvårdsrullen till soffan han köpt (soffan är väldigt fin men också en väldigt bra hårmagnet) och jag tyckte väl att han var lite jobbig men hämtade den. Sen satte jag mig i soffan, gav honom den och skulle för andra gången försöka äta min nöt-cremé, men nej, peter vägrade, det var jag som skulle ta fram den. Svor väl en liten visa innan jag krånglade fram den (varför det var krångligt kommer ni snart förstå). Fick fram rullen och gav den till Peter och frågade om jag var tvungen att testa den också (inte men snäll ton dock).

Då vänder Peter upp och ned på kartongen och ur faller ett paket (anledningen till att det var svårt att få ut rullen). I paketet låg ett jättefint halsband i silver format som ett ihåligt hjärta med strasstenar i mitten. Kände mig genast lite dum ;-)

Charlie sov 12 timmar i sträck i natt, och Peter klagade då över att han åt mer än han brukar på morgonen. tycker inte man kan klaga när han somnar mellan 8-9, sover till 8, äter och sover till 10-11.

Kommentarer
Postat av: Baso

Peter är fanimej obotlig romantiker.

2009-09-11 @ 16:04:22
URL: http://www.baso.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0