Sängen

Nu blire sängen. Eller ja jag ligger redan i den. Det var en 45 gradig vinkel det skulle vara. För att sladden inte tålde för skarpa svängar tydligen. Och det var ingen sladd, det var en tub. Iaf enligt pappret. Ni förstår i en sommarstuga behöver man fiberkabel. Verkligen. eller kanske inte så mkt. Men mamma berättade att det finns många som är från utlandet som skulle vilja kunna jobba från sin sommarstuga och då behöver dom internet. Och det har hon ju rätt i.

Vi saknade dock att mamma och sven redan stängt av kylskåpet, vi hade behövt öppna det för att få lite värme. alla frös utom Charlie. Han var lagom varm. Älskar den overallen som följde med i klädpaketet. Den är jättebra i lite varmare temperaturer. Och sen kan man ju ha en body och den bara. Blir ju som body, byxor och tjocktröja fast utan några glapp.

Salvan vi köpte, Borago, finns det bara en negativ sak att säga om. Den lucktar inte mumma. iofs är väl det ett bra tecken för då är den inte parfymerad. Men annars är den bra, vi har bara smort 4 gånger och jag ser en klar förbättring. Tipsar alla om den :-D Alla andra salvor för skorv ska man tvätta ut eller borsta ur men inte den här och det är ett ännu större pluss :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0