Lite mer tid

Ja nu har jag lite mer tid till att skriva mer seriöst. Började dagen med en tripp till skolan då vi skulle ha slutseminarie. Gick över förväntan :-) Sen mötte jag Giia och J på stan, vi gick till lite olika affärer, bla Gina Tricot innan vi hamnade på Make Up Store, min nya favorit affär :-) Kollade på sminkväska eftersom jag ville ha en som hängde på en krok, hittade en men den kostade typ 400 kr, så det var jag inte sååå sugen på så det fick vänta lite. Plockade däremot på mig en mineralrouge (får man säga så trots att det står blush på burken? :P), en ögonskugga i lilarosa nyans, en kajalpenna samt en ögonskuggsborste, är så trött på dem där som följer med i alla förpckningar, typ Isadora och grejjer. Pensel är sååå mkt bättre. Punkt slut. Passade på att bli medlem i M U S kundklubb också.

Hon som stod i kassan var det blondinvarning på. Hon skulle skriva giltighetstid på mitt kundkort och hon skulle gå och fråga när hon säger:
- Nej vad dum jag är, det är ju 12 månader.
Varpå hon börjar räkna månaderna; april, maj, juni osv.
Tror dock hon var lite nervös, på kvittot stod det vikarie så hon kanske inte kände sig helt hemma där. Man får väl vara snäll antar jag.

Sen gick vi till Kicks och jag började direkt kolla efter en sminkväska. Här bör tilläggas att Giia sa att det nog skulle vara svårt att hitta en med krok på när vi var på M U S. Den första väskan jag tittar på är precis en sån jag vill ha, med krok för 150 kr. kLad Malin :-) Sen skulle jag kolla lite på hudvårdsprodukter, slutade med att jag köpte ett resekit med Clinqe (stavning?) för att testa om dem är bra :-) Hoppas på det, vill gärna få min hy att må bättre :-)

Giia må ha avslutat dagen med flest kassar men jag är nöjd ändå :-) Blev ännu nöjdare när jag fick på mig det nya sminket och det blev sååå snyggt :-) Eller ja nu tar jag väl i, det är ju fortfarande jag under sminket och det gör ju inte underverk på det sättet ;-)

Kommentarer
Postat av: Giia

Haha jag må ha haft flest kassar, men fröken Maaalin spenderade då mest pengar! Om man räknar bort presenten jag köpte till Billy :P

2009-03-25 @ 19:18:52
URL: http://idagabrielle.blogg.se/
Postat av: Anonym

clinique är en svinbra serie:) men du borde gå till kicks när dom hart medlemskvällar. Är du medlem? dom brukar nämligen ha hyspecialister där som kan kolla på din hy och berätta vad du ska använda för slags produkter, man sparar både tid och pengar och dessutom slipper man plöja igenom alla slags produkter som finns på marknaden:) lägg ut någon bild då^^

jag köpte massor med smink idag jag med=)

2009-03-25 @ 19:51:28
URL: http://dorisnova.blogg.se/
Postat av: zusi

jag är svag för vikarier, de är så söta och nerviga.

2009-03-25 @ 22:05:05
URL: http://zusiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0