Örebro till helgen

Ja, till helgen blir det med största sannolikhet Örebro. För att göra en lång historia kort, Peter har en volvo. Den är gammal, eller ja, den är ju "född" 93, så gammal för att vara en bil. Gamla bilar går i sönder, så har även Peters blåa springare gjort. I lördags skulle Peter och Jimmy till garaget för att byta motorbalken inför besikningen. Fäst i motorbalken finns det tydligen en servo, den man styr med. Fästet till denna var helt kaputt tydligen och nu fungerar inte bilen. Därför ska Peter ha en ny bil. I örebro finns många bilar. Så Peter ska titta på bilar men jag och Charlie vi stannar i Kumla och umgås med våra polare iida och Alvin :-D

Ville egentligen bara skrika rakt ut när Peter kom hem och sa att bilen var kaputt, men när han berättade att det hade kunnat lossna när vi körde med bilen och då skulle han inte kunna styra blev jag lite lättad över att det var just i garaget dom fann felet. Har verkligen inte tid, ork eller lust för en krock för tillfället. Eller ja, aldrig.

Nu har Charlie vaknat så han ska få lite mat innan vi ska göra skoghall osäkert, Nordea och ICA är målen våra missiler är inställda på. Ha en trevlig dag.

Kommentarer
Postat av: Vivian

Örebro för oss båda alltså, tur i oturen det där med bilen.

2009-07-23 @ 11:43:04
URL: http://vivian-sommartider.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0