jaha

Jag sitter här igen. Helgen nu :D Imorgon blire att baka en massa kakor så man har något förutom smörgåstårta att bjuda släkten på. Blir nonstopkakor och sen funderar jag på om jag ska göra lite kexchokladspaj. Det låter ju så gott :) En pajbotten gjort på Kexchoklad och sen fyllning av smältchoklad och grädde. Låter det inte himmelskt? hade hembakat förra året också kommer jag ihåg. Kladdkaka, chokladbollar och moccatryffel. Blir mycket billigare så.

För er som missat det då; jag fyller tjugo på söndag men eftersom min mamma ska flytta då så ska vi ha kalaset på lördagen. PRESENTER!!!!!!! iofs är det väl bara pengar men iaf :P Hade ju tänkt att spendera lite pengar på IKEA så :-) Död åt den som glömmer att gratta mig på söndag (Peter kommer nog vara en av dem, han kom på i förrgår att det var denna helgen kalaset skulle vara :P)

Får se om mitt hjärtegull stiger upp snart, han ska tvätta och kanske åka till stan för att köpa min present som han inte vet vad han ska köpa. Nu är det nästan så jag önskar mig en ny ljuddämpare till hans bil. Vaknade av den imorse. Tycker synd om dem som bor på nedre plan. Fast dem kanske har bättre lister kring fönstret än vi har, för något fel är det med vårat sovrumsfönster. Peter hade låååg volym på stereon, jag hörde när han kom. Sen hörde jag hur han pratade med sin arbetskamrat som han samåker med. Jag ska inte höra det från tredje våningen...

Aja, nu tappade jag min röda tråd :P

Kommentarer
Postat av: Sussi

pajen låt lite mustig, släng ner lite blåblär och hallon med.

2009-02-13 @ 09:06:23
URL: http://zusiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0