Mer jul

Ja tro inte att julen är över. Nejdå, det är mer än hälften kvar. Den ni :-) Idag var en mysig dag med pappa, liselotte, magnus, josefine, kristoffer, charlie och Peter. Länge sedan vi hade en så luuuugn jul. Ingen stress att tala om. Charlie var snäll och tyckte mycket om att öppna paket. Han fick en telefon som ska lära honom räkna, alfabetet och spela roliga melodier, en grejj man trycker på så låter en kossa osv samt en mjukisråtta. Peter och jag fick en stekpanna (välbehövlig!), köksredskap, filt och en klocka.

finner det roligt att Charlie får så många leksaker, vi har liksom inte råd med hur många som helst, då känns det bra att han får dom på andra håll. T. ex telefonen stod det 6-36 månader på och den andra saken är från 12 månader. därför kommer han även att ha dom ett tag. förhoppningsvis får vi mer pengar framöver så vi kan skämma bort honom vi också.

Hoppas och tror att morgondagen blir lika bra.

Kommentarer
Postat av: Giia

Det går lika bra att skämma bort sina barn utan pengar! Tänk va roligt ni kommer att ha i lekparken t.ex. Och vissa föräldrar gör ju så att dom köper en massa leksaker till sina barn för att hålla dom sysselsatta medans man själv gör något annat.

2009-12-25 @ 10:41:38
URL: http://idagabrielle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0