fel sida

Måste vaknat på fel sida idag. Grinigare än såhär är svårt. Men jag är inte grinig utan anledning utan mest på situationer som vi sitter i. Vi bor på Skoghall, i Hammarö komun. Ja det är en annan komun, men att ta bussen från torget till skoghall tar lika lång tid som att ta bussen från torget till bergvik (såvida man inte väljer en snabbuss). Ändå har vi inte har så många besökare här. Eller, Jimmy och Jennie är här titt som tätt, och vi är till dom titt som tätt :-) Men det är också dom enda som kommer. Och mamma och så då.

Och bara för att man har bil så är det inte gratis att åka. Och det är inte bara bensinen som kostar, och i vissa fall ska man t.o.m betala parkeringspengar. Nu kostar en bussbiljett 18 kr för folk upp till 25 år om man köper med sms, det är samma summa som man får dra av på deklarationen per mil om man kör bil till jobbet. Alltså kostar genomsnittsbilen 18 kr milen. Så för vår del skulle det bli billigare att betala en persons bussbiljett än att åka dit.

Kom att tänka på att det kanske är en inbjudan som fattas? Alltså, vi har gärna besök, mer än gärna. Bara att slå en signal och fråga om det går bra att komma. Jag möter er vid busshållplatsen, inga problem. Kaffe finns. Bara att höra av er som sagt. Bussarna går med jämna mellanrum, man kan gå på vid torget, busstationen, sjukhuset, utanför helmia, på våxnäs, vid karolinen osv. Så alla våra vänner är varmt välkomna att komma på kaffe. För nu har jag tröttnat på tjatet att vi aldrig hälsar på osv.

Kommentarer
Postat av: Giia

Det där lät som en inbjudan anytime? :D

2009-12-10 @ 17:05:06
URL: http://idagabrielle.blogg.se/
Postat av: Giia

Men jag har ju aldrig nå batterier i telefonen :P

2009-12-10 @ 19:05:25
URL: http://idagabrielle.blogg.se/
Postat av: Baso

För oss som inte kan åka buss då?

2009-12-14 @ 21:59:15
URL: http://www.baso.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0