Jaha ja !

Först för att svara på Sannas fråga: nej Peter och jag är inte gifta, bara förlovade. Tror nog det dröjjer ett bra tag innan kyrkklockorna ringer för mig och Peter :-P Jag har som dröm att ha den där dyra klänningen och allt sånt, och Peter tycker att man ska dricka på sitt bröllop och som det ser ut nu kan vi inte dricka båda två, någon ska ju ta Charlie på natten. Vi har inte så bråttom heller för den delen, vi tar det som det kommer, just nu räcker det med att bara vara förlovade och föräldrar. Det enda som egentligen skulle bli annorlunda med ett giftemål är efternamnet :-P Och det kan vänta lite.

Har precis varit till ICA, plutten behövde nya blöjor, våtservetter och ersättning. Solen sken rätt bra så jag höll för Charlies ansikte med sjalen (alltså ett par centimeter ovanför hans huvud så han fick luft) så han inte skulle få sol på sig eftersom det inte är så bra. Då när jag går förbi City Pizzerians uteservering frågar en kille ifall jag har en knatte där eller. Och då svarade jag ju ja (syntes ju egentligen ganska bra eftersom Charlies ben stack ut, men aja) och sen frågade han varför Charlie inte fick se något. Då kommer man ju att tänka på att dom som inte har barn sen innan kanske inte vet att dom inte ska ha solljus på sig och därför tror jag försöker dölja mitt barn i riktig Michael Jacksson anda eller nått :-P

Nu vill jag bara att Peter kommer hem så jag får vila lite, Charlie bestämde sig för att ha annorlunda rytm inatt vilket gjorde att jag är skittrött.

Kommentarer
Postat av: sussi

Låter förnuftigt! Hoppas det sker en dag, och att du får din drömklänning.

2009-08-15 @ 09:06:38
URL: http://zusiq.blogg.se/
Postat av: Lisa

Fin blogg! Kika gärna in på min och berätta vad du tycker :) och grattis till parfymen :)

2009-08-16 @ 14:36:01
URL: http://liisamax.blogg.se/
Postat av: Linda H - Hair & Make-up artist

Hej! Du är en av vinnarna i parfymtävlingen! Skicka kontaktuppgifter till [email protected] så du kan få hem ditt pris =)

2009-08-16 @ 16:14:12
URL: http://micromiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0