Smink!

Nu har jag beställt lite till från E.l.f! Suttit och väntat hela dagen på att det ska bli 108 000 fans på facebook så det skulle bli fri frakt. Och det blev det :) Så jag beställde som sagt :-)

Lite olika sorters läppglans och läppstift, bara en nyans av varje sort för att se vilken jag gillar mest. Alltså en lipstain, ett läppstift osv ;-) Sen även en ögonskuggspalett i bruna nyanser. Kanske är dags att slopa festsminket till vardags ;-) Även ögonbrynsskugga då jag känner att den jag har från Make Up Store är för mörk... Sen har de på E.l.f något som heter All over stick. Det finns i färgglada varianter som t. ex persikofärgat, lila osv. då är det skimmer i. Sen finns det "hudfärgat", jag köpte en av varje. Den skimriga är ju bra som highlight och den hudfärgade ska vara bra som consealer.


Sen beställde jag även en färgad hudloition och ett puder. Jsg beställde 14 saker. Av dessa kostade 10 st 15 kr styck. Så om en av sakerna inte skulle vara fina så gör det inte så mycket. Vad är 15 kr liksom? Herregud, jag har rökt tidigare, man rökte upp 15 kr om dagen, ännu mer t. om. De andra 4 sakerna kostade ca 35 kr st, men om de har jag då bara hört bra saker :-)


Sååå, nu är det bara att vänta två veckor :) Fast det kommer nog ta ännu längre tid för nu beställer ju alla :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0