Sådärja

Peter och jag var till Bergvik och tittade lite på barnkläder, Peter har smak. På Kappahl köpte vi två bodysar och 1 par byxor, bägge bodysarna valde Peter ut. Den ena hade tatueringsmotiv och det stod i banderoller typ: "Dad Mom loves me forever and ever". Den var sååå fin, men fanns tyvärr inte i mindre storlek än 74, så det dröjjer ju innan h*n kan använda den men iaf ;-) Sen hittade jag på Lindex en Bamsebody i rätt storlek så den inhandlades ju på en gång :-D

Sen var vi till ICA MAXI och handlade lite mat och så, behövde bröd och tops. Efter det bjöd Peter på Subway, mums. Blev nästan mörkrädd när vi stod där och funderade på vilken dressing vi skulle ha och vi ville ha samma! Som inte funnits tidigare, så det var liksom inte givet att vi båda skulle vilja ha den. Creepy.

Sen åkte vi förbi Tommy och sa hej. Hans katt har blivit mycket lugnare sen Tommy insåg att katten var en han. Han har säkert varit upprörd över att vi kallat honom för hon hela tiden.

Och nu sitter vi hemma, Peter har precis ätit två semlor och jag två Ballerina Choko kex :-P Snart dags att göra mat antar jag ;-)

Kommentarer
Postat av: Baso

Hund är en snäll katt nu ! =)

2009-03-11 @ 15:04:58
URL: http://www.Baso.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0