Min sambo miljonären

För några år sedan, innan jag och Peter blev ihop, så slog han sönder sin fingertopp på jobbet genom en olyckshändelse. Det var något med att släggan inte gjorde som den skulle jada jada... För några månader sen fick han genom en försäkring 10 000 för att han har en ful fingertopp. Läkarbedömnings skulle göras för att se om han skulle få mer pengar. Eftersom vi inte hörde något på två månader så antog vi att dem tyckte att det räckte med dem 10 000 kronorna, men idag pimper det ned ett brev som säger att Peter är förtjänar 12 000 kr.

Han tyckte jag skulle skriva det här. Nu står han och skruvar på sin käraste ägodel (anser inte att jag eller bebisen är en ägodel :-P) och hoppas på att hon ska fungera bättre. Det är självklart Chevan jag pratar om, men berätta inte det för Volvon, den blir lite svartsjuk då. Fast jag tycker nog mest om volvon för tillfället eftersom den krånglar minst :-)

Kommentarer
Postat av: Baso

*svar* luugnt :D

2009-03-26 @ 12:54:22
URL: http://www.Baso.nu
Postat av: Baso

Bra för peter , även om pengar inte ersätter kroppsdelar

2009-03-26 @ 13:00:41
URL: http://www.Baso.nu
Postat av: sandra nensén

va gött:) alltid skönt med lite pengar. önskar johnny kunde få komma iväg med sin tumme snart som han såga sig i på jobbet. dom är väkligen sega.

2009-03-27 @ 11:38:43
URL: http://sandranensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0