Ensam

Ja nu är jag och Charlie ensamma för första gången. Peter är ute och far lite grann, men vi ska nog klara oss, som kusin Åsa sa, med en sjusovare till son ska det nog gå bra :-D Han är ju vaken först på kvällen och då är förhoppningsvis Peter hemma. Amningen strular lite, när han ska ta ena bröstet så gör det så ont så jag nästan börjar gråta, så det bröstet pumpar jag bara nu och sen får han äta från det andra. Han är oftast nöjd med bara ett bröst så det ska gå bra, och om det inte räcker finns det ju mer mjölk i kylen :-D Han matades med flaska tre gånger igår på grund av att det gjorde för ont att ha honom vid bröstet och det har inte gjort att han är mindre sugen på bröstet, det känns gott. Ska snart iväg till ICA och köpa ersättning bara för att ha utifall att, just nu går det ju bra, men tänk om det skiter sig inatt kl 4? Då har inte ICA öppet :-P Var nära på att ge upp i morse, men nu känns det som att allt ska ordna sig :-D

Nej nu ska jag slita mig från datorn, ICA blire och sen om Charlie fortfarande sover får jag ta tag i köket, ser fördjävligt ut.

Kommentarer
Postat av: Giia

Jag köpte Bröstvårtskräm på Apoteket när det hände mig. Det hjälpte direkt, kunde amma och pumpa igen 2 timmar efter att jag smort första gången. Den luktar inte heller, så barnet blir inte förvirrat av ev. lukt som kan vara med andra cremer.

2009-07-04 @ 22:47:18
URL: http://idagabrielle.bredband.net
Postat av: sussi

Har ni inte en nattöppen mack då?

2009-07-05 @ 09:10:09
URL: http://zusiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0