oj då

Blev nästan en bloggfri-dag, så kan vi ju INTE ha det eller hur ;D Blidde som så att jag får ha Charlie till imorgonbitti, han kunde blivit hämtad idag men då efter hans nattningstid och det är inte rätt mot någon part att göra så. Därför får han komma till pappa imorgon vid åttatiden istället, blir bättre så :) Nu har han ju den turen att han är så mycket med pappa ändå så de timmarna det handlar om gör inte så mycket, han fick ju en extra-dag förra helgen t. ex :D Charlie och jag hade fredagsmys istället med chips (sup kallar Charlie det) och dricka. Och för våra onda halsar passade glass bra. Charlie tjatar om det varje gång vi handlar och idag tyckte jag faktiskt det fanns ett bra skäl ändå :)

Är lite sugen på att scrappa, men är så sjukt trött att det nog inte är en bra idé ändå :P Det får gå ändå känner jag :)

Antingen är det jag som tror att Charlie är "dummare" än han är eller så gör han verkligen stora framsteg nu. Han kan t. ex gå och hämta vatten själv och idag när vi ätit färdigt skrapade jag av det jag inte orkade i soppåsen, Charlie gjorde med en gång detsamma.Spiller han så hinner jag knappt märka det innan han hämtar papper för att torka upp (sen kan det ju ifrågasättas hur BRA han torkar, men det är ju grejjen). Han är så otroligt duktig och det känns som att han varje dag tar ett liiiiitet steg närmare att bli den där självständiga årtonåringen som jag önskar han aldrig blir.

Men han är ju fortfarande mammas lilla bebis som kommer in till mig på kvällarna bärandes på sin kudde ;) Så då är det ok :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0