Hejdå

Jag kommer lägga ned bloggen, den fyller inget direkt syfte, det vore bättre för mig med en privat pappersdagbok. Bloggen finns kvar ett tag för att jag ska kolla igenom om det är något jag ska spara ned. T. ex vill jag gärna ha kvar förlossningsberättelsen.
Däremot kommer jag starta en helt ny pysselblogg där jag visar vad jag gjort osv. Men "idag har jag..." är det slut med.
Kram
Edit: Detta är mitt egna beslut och jag är nöjd. Scrapbloggen kommer senare att finnas på blogspot, LÄNK men jag har inte lagt upp ngt än.

Det vackraste

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Tyvärr stämmer det inte så bra just nu. Eller jo, Charlie är söt och allt det där, men jag kan inte sova för jag lyssnar på hans andning och hans hostningar...

Gräsänka

Peter kommer inte hem ikväll så jag vet en som kommer scrappa hela kvällen :P Även om jag hellre hade haft honom hemma såklart. Men nu får jag ju chansen att göra hans födelsedagskort :-)
Charlie verkar må bättre, det är nog Herr Alvedon dom gör det. Men han har en massa energi just nu i alla fall :-)

Happ...

Charlies feber är tillbaka, inte mycket på termometern men däremot på allmäntillståndet. Det är nästan så att jag, som aldrig oroar mig nästan, blir orolig. Men ja, han leker ibland också så han mår nog bra. Men han äter inte några mängder, men det är väl vätskan som är det viktigaste och det går ned :) Nu är det bara viktigt att han blir kry till på torsdag för då lämnar vi Värmland för Norrland och det blir lite svårt med en sjuk Charlie. Eller ja, det blir inte alls med en sjuk Charlie, vi kan ju inte smitta kusinvitamin.
Ikväll blir det att scrappa lite, jag har hittat två tävlingar som jag vill vara med i :-) Och jag har snart en önskelista på flera meter ;) Men det viktigaste nu är;
* Mer enfärgade papper (cardstock)
* fler mönstrade papper
* Dubbelhäftande tejp
* Blompunch (från Nellie Snellsen eller vad det hette)
Sen finns det ju alltid småsaker som vore bra att ha ;) Skärmaskin står inte med för det har jag redan blivit lovad av Peter :)

Ännu mer blogcandy!

Anettej har ett blogcandy ute nu hela mars Vem skulle inte vilja vinna alla de där godsakerna! Även här kan man vara med och tävla utan en blogg! Klicka på bilden så kommer ni också till tävlingen

Blogcandy igen

Bellamios har en blogcandy i sin blogg där man kan få upp till tre lotter, så kika in ni med! Man måste inte ha blogg för att tävla!
Klicka på bilden!

Sov Malin, sov!

Charlie är sjuk, visseligen verkar han inte ha feber just nu, men han "krånglar" fortfarande i sömnen. Därför borde jag gå och lägga mig. För det är mitt jobb att fixa det sen (eftersom jag inte ska köpa lastbil till GBG imorgon). Men jag kan inte slappna av riktigt. Men nu får jag göra ett tappert försök! :)

Två nya LO's :)


Här ser ni hur det pappret jag visade användes :) Jag är ganska nöjd :)


Kvällens Alster, om Charlies födsel :) (Passande att jag gjorde denna samtidigt som resten av befolkningen såg på "En unge i minuten")

Oj

Har som sagt varit hemma med en febrig Charlie idag. När han blir sjuk blir han som en bebis igen, han ska ligga i knät osv. Det tycker jag är mysigt, det är ju inte lång tid till det fungerar så. Och han är ju inte så jättegosig annars så ja, det är bra tycker jag :)
Men sen när han piggnade till skulle han bli jätteduktig tyckte han. Dels gjorde han ju pysslet med tejpen som jag redan berättat om, och det kanske inte är så speciellt för någon annan, men för mig är det det. Men sen fick han saft och han visste precis var han skulle få påfyllning, dvs kylskåpet. Sen när vi åt mat så gick han med sin tallrik till slasken! Min lilla bebis som plockar av bordet efter sig. Då fick jag nästan tårar i ögonen.

Mer Bloggcandy!

Jag tävlar hos Magdas Scrapbooking om detta fina paket;
Klicka på bilden för att komma till inlägget!

Bloggcandy

Jag tävlar hos Lilla Anna Pysslar om detta fina paket;
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Sjuk pysslig bebis ;)

Charlie är lik mig, han tycker om att pyssla ;) Så han kom med tejprullen i högsta hugg. För att inte få tejp överallt letade jag snabbt fram ett papper. Gav Charlie en tejpbit, han fäste den på pappret på sitt eget lilla sätt. Fick en ny tejpbit osv ;) Det blev jättefint, blev som små tejpbollar över hela pappret. Charlie verkar dock inte nöjd för nu ska han riva bort alla tejpbitar :P
Påminn mig om att jag ska köpa honomklistermärken!

Igår, innan vi visste att han var sjuk, var vi på kalas hos Charlies yngsta (än så länge iaf) kusin som fyllde ett år. Vi hade laddat upp med leksaker att ha med till Charlie. Det spelade inte så stor roll med tanke på att han bara ville leka med sin kusins leksaker. T. ex så fick hon ju ett superfint färgglatt pussel som hon knappt själv fick lägga :P Sen fick hon ju en lära-gå-bil också, och den var ju rosa med dansande prinsessor så det var ju väldigt intressant för så ser ju inte hans ut ;)

Lite glad blev jag allt när en av gästerna är barnläkare och sa att hon blev imponerad av hur bra Charlie pusslade :) Men han älskar ju att pyssla så han har ju tränat ;)

Vi har äntligen kommit på ett bra botemedel mot Charlies hals. Milt te (grönt), med honung och mjölk. Funkar bättre än Mollipec :)

Feber

Charlie har feber :( Så jag blir hemma och vabar imorgon. Tråkigt, men så får det bli. Hoppas bara natten blir bra. Det tog ett tag innan han somnade plutten.

Scräpat ännu mer :)

Eftersom jag fick en massa leksaker idag så var jag ju tvungen att testa dem efter mello :) Har inga bilder ännu, men det blev ännu en LO, ännu en om Charlie ;) Min största utmaning är att kunna använda mönstrade papper. Jag har svårt för det, men försöker så gott jag kan. Och då ska jag säga er vilket papper som syns mest i denna lo;
Så ni har ni fått en sneak peak ;)

Dagen!

Vi började dagen med att gå upp (som man ofta gör). Eftersom det inte var mörkt tänkte man ju "åh, sovmorgon, så härligt". Nu var det inte riktigt sovmorgon, klockan var sju. Vi åt frukost osv. Jag badade och sen gjorde vi oss i ordning för att gå till stan. Vi var där straxt efter tio. Vi började med BR leksaker, eftersom vi var på jakt efter två presenter till små barn :) Vi hittade till tjejen men inte till killen tyvärr. Så vi fortsatte mot väskaffären i Duvan för att kolla lite på resväska. Tyvärr verkar det som att en väska kommer sno ganska många kilon av min tillåtna vikt ;P
Sen fortsatte vi mot Claes Ohlsson och där hittade vi ett två pack med ritleksaker. Sånna med magneter i. Bra till bilresan som blir nästa helg. För det var en liten och en stor, den lilla blir perfekt till resan :-)

På Panduro sen fick jag lite leksaker ;) Jag fick en självläkande skärmatta med hobbykniv, tre hörnstansar (som ger mjuka istället för hårda hörn) och sen en liten sax som ger lite mer precisa klipp :D

Sen var det dags för lunch innan vi började gå mot Barnens hus. Det blev väl en halvtimmes prommis! Där hittade vi äntligen en bra present och vi hittade även två småbilar till Charlie :-) Sen tog vi bussen hem :-)
Nu har vi haft fikagäster, ätit mat och snart är det mello!

Scräpat ;)

Nu har jag scrappat lite till, men ni får vänta tills efter helgen på bild ^^ Det är nämligen ett födelsedagskort :) Det var kul att äntligen göra till en tjej :) Då kan man ju ösa på med blommor och blingbling ;) Jag skulle i och för sig inte ha något emot att Charlie får ett rosa kort med fakediamanter på. MEN jag vet inte hur andra föräldrar tycker, och om jag ska lägga ned tid på att göra kort så ska de bli nöjda också ;)
Kan säga som så att kortet är rosa, med rosa på och lite mer rosa ;) Men det är allt lite blått med också, för genusperspektivetsskull :)
På tal om inget alls, Charlie har nu offeciellt växt ur storlek 86. Det har varit otroligt på gränsen nu ett bra tag, men nu har han växt ur det. Det var ju bara att plocka ned nästa kartong från garderoben då ;) Efter en snabb koll så behövs det enbart kompletteras med fler t-shirts. Toppen, billigt och bra ;)

Ja, jag är...

... småknäpp. Jag behöver en skärmaskin! Inte enbart för att jag börjat med den angnämna hobbyn scrapbooking, utan även för att jag om ett tag ska göra 45 (!) omslag till festhäften. Billigast blev att köpa cardstock, det är större än ett A4, alltså kommer det behöva kapas. En skärmaskin är på alla sätt bättre än en sax.
Jag har i alla fall letat reda på en bra skärmaskin, som folk tycker bra om till ett bra pris. Den kan dessutom bigga om man köper ett biggingshuvud. Dvs man kan få fina veck. Ännu bättre i och med att jag som sagt ska göra 45 festhäften.
Men, då måste jag ju köpa det huvudet, och det köper man tillsammans med ett reserv-blad. Så jag har suttit och kollat alla webshoppar jag känner till, skrivit i ett exelark vad de tar för verktyget, för reservbladet och frakten. För att sen jämnföra vilken som bli billigast. Ja, kalla mig nörd. I slutändan blev det inte mycket som skiljde. För det dyraste företaget hade istället fri frakt :P Så det handlade om ca 20 kr :P Så ja, vi får se :-)

Hemma med plutt!

Ja, Charlie får vara hemma idag, han kändes inte som han brukade i morse så då fick han vara hemma. Tror inte han är sjuk men det är skönare för honom att vara hemma när man är sån :)
Tyvärr smittar det mig, jag är heller inte som jag brukar :P Igår flippade jag nästan, i och för sig av goda skäl, men jag måste verkligen tygla mitt humör. Men hur mycket idiot kan en människa vara innan man vill göra något dumt? Men ja, detta är en öppen blogg så jag måste ju tänka mig för här med...

Rökfri!

Jag är rökfri! Jag har varit det ganska länge nu (tror vi slutade i slutet av november). Men nu känner jag mig verkligen RÖKFRI! Jag har absolut inget sug, den ni! Det är såååå underbart! Jag älskar mitt nya rökfria liv. Nu förkortar jag inte mitt liv, det gör att jag kanske hinner träffa (och eventuellt vara tillräckligt prigg för att leka med) min barnbarnsbarn! Nu vet jag ju inte ens om jag får barnbarn och barnbarnsbarn, men chansen är ju betydligt större att jag får träffa dem nu när jag är rökfri ;)
Dessutom är jag en bättre förebild för min son nu. Det är också ganska skönt. Och det var min motivering. "Jag gör det för Charlie" var det jag tänkte varje gång jag var röksugen. När jag tänker på det blir jag jävligt stolt över mig själv. Jag klarade det! Men jag är mer stolt över Peter, för han har också klarat det. Han har haft det svårare än mig, men vi gjorde det som ett team och ingen ville försvåra för den andre. Däremot finns det ju de människor som försökt sluta och misslyckats som försökt försvåra för oss. T. ex genom att blåsa rök på en osv. Men det är bara patetiskt.
Nej jag ville bara älska mig själv några minuter!

Alster;

Måndagens LO :)
Lördagens LO, dessa två vet jag inte riktigt vad jag ska göra med då de har fel mått ;)
Skylt till Charlies rum ^^
En LO jag gjorde igår. Älskar märket på pappret, Little shoebox heter det :) Samma märke som gjort traktorpappret jag använde mig av på den första LOn med Charlie, och det här pappret;
En sista LO :)
Det jag inte visat nu är bokmärket, som inte är så speciellt och två kort som visas tidigast i slutet av mars ;)

Träsket!

Jag har fastnat ganska rejält i det där jäkla scrapbookingträsket vill jag lova ;) jag har suttit varje kväll nu;
Lördag;
Skylt till Charlies rum, LO om Balen
Söndag;
Två grattiskort
Måndag;
2 LO om att Charlie, Fick på kvällen göra om ena kortet för att Charlie hade i sönder det, gjorde ett bokmärke också.
Tisdag;
1 LO om Charlies dop
Och där är vi nu :) Det är verkligen superkul :)

Scrappat!

Igår kväll satte jag mig ju ganska direkt och gjorde skylten till Charlies rum och en LO (layout) om min bal (bara för att). Idag kom jag på att jag behövde göra ett födelsedagskort till en liten kille vi ska till nästnästa helg ;) Sen nu kom jag på att det är ju ännu en lite större kille som fyller i Mars så honom har jag också gjort kort till nu. :) Så jag har scrappat tre gånger på ett dygn :)

Tycker det är svårt att veta när man ska sluta :P Hitills har det gått an, men det blir lätt lite för mycket. Men det ordnar sig nog :) Ganska snart kommer jag vara tvungen att köpa nya dekorationer ;) Faktiskt, det jag använder mest av är gratispaketet jag fick ;) Funderar på att gå med i någon klubb som skickar hem kit varje månad. Då blir det färgkordinerat och så... Men samtidigt, jag vill väl välja papper och så själv...

Kort kommer någon annan dag :) På korten kan jag ju inte lägga upp innan de har getts bort ;)

Scrapbookingmässa i Karlstad

Den här helgen (alltså imorgon också) är det Scrapbookingmässa här i Kaaaarlstad ;) Jag hade läst om att de 1000 första fick goodiebag så jag var där en halvtimme innan de öppnade. Som tur var så var jag inte ensam om den idéen så det var som så att de släppte in oss såpass att vi fick betala inträde och fick vårt paket. Sen fick vi sitta i foajen och vänta till kl 10. Sagt och gjort :)
Jag skulle ha lila enfärgade papper. Jag vet inte riktigt vad dessa kostar på panduro, men mer än 5 kr iaf. Jag ska ha 45 (till festhäftena på bröllopet). Det skulle bli; 225 kr. Jag kollade snabbt igenom utbudet. Jag hittade enfärgade för 5-6 kr styck och tyckte det var lite väl saftigt (och detta stödjer min tes om att panduro är dyrare). Ser då hur det finns för 3 kr pappret. Detta sänker priset med nästan 100 kr, 135. TAGET! Blev tre olika lila nyanser :)

Sen träffade jag en klasskamrat och hennes vän som var där och jag fick gå med dem :) Efter dagens slut hade jag köpt på mig;
* 45 enfärgade papper till festhäften
* 10 mönsterark (kostade billigt ;))
* 4 enfärgade för eget bruk (två rosa och två turkosa, för att matcha arken jag köpt)
* 1 ark med utklippsgrejjer till jul (man kan faktiskt vara ute i god tid)
* 1 stämpeldyna
* 3 frp 3-D kuddar
* 1 ark med "tags" (typ som lappar som sitter på gammla resväskor)
* Ett speciellt mönsterark "till" Charlie
* och självklart gratiskartongen som jag inte behövt stressa till, när vi gick fanns de fortfarande kvar ;)

Nu har jag använt lite av det ;) Jag började med att använda "Charlies" papper. Det skulle bli en skylt till hans rum. Lägger inte upp någon bild nu för den gör sig nog bäst i dagsljus. Blev superbra! Sen gjorde jag en layout (LO) om min studentbal (jag menar, det var för jobbigt att städa med en gång så då var det bäst att hålla sig sysselsatt) ;)

I gratispaketet var det 9 papper i två storlekar, 3 band, 1 fjäril i kartong, gröna löv i kartong, blommor i tre olika färger och storlekar, breds (jungfruben med "pynt) i rött och silver, platskristaller formade som blommor och tre olika snören (rosa, grönt, vitt). Det var ett "vårkit".

Lustigt...

Charlie kan inte prata sådär jätte mycket. Han är inte före och han är inte efter, utan han pratar som man brukar i den åldern (gissar jag i alla fall). Men även fast vi bara förstår 10 av hans ord, så förstår vi oftast nästan allt. Bara vi lyssnar, tittar och tänker lite så vet vi vad han vill. Jag kan komma på mig själv med att prata med honom som om han pratade som alla andra. Vilket ju är det absolut bästa sättet att göra på. För då visar jag honom att jag förstår samtidigt som jag använder "vanliga språket" så han får höra orden.
Nu ska jag snart cykla till stan och gå på Scrapbooking-mässan och sen ska jag baka ;)

Hemtenta

Hemtenta? - check!
Diskat? - Check!
Lagt i en tvättmaskin? check!
Fy bubblan vad jag är bra! Eller nja, jag har mina dagar. Nu ska jag ta och plocka lite, vänta på att tvättmaskinen är färdig så man kan göra det tråkiga, hänga upp tvätten.
13:30 ska Charlie hämtas på fsk så vi kan åka till Anna och Lukas för att kolla in deras nya lya! Så ja. See ya later!

Fy fan!

Ser på plus om barnmat. Jag har redan skrivit om hur vi gjorde barnmat och hur mycket skit jag fick för det. Nu har plus gjort ett test som visar på att den hemmagjorda maten innehåller mer järn än köpt. Och för er som inte är pålästa, är det något ämne man inte ska fuska med så är det järn till små barn! När jag och Peter var på föräldragrupp fick vi förklarat för oss att den vanliga maten kunde man göra egen men man skulle ge gröt skulle man använda köpegröten för den var järnberikad.
Och nu förstår jag ju varför klart som f*n man behöver använda sig av järnberikad gröt när köpemat innehåller hälften så mycket järn som hemmalagad mat. Skulle man enbart ge Hipps Pasta bolgonese skulle ungen behöva äta 10 fullstora burkar tror jag det var om dagen för att komma upp i rätt mängd järn.
Man drillas till att köpematen är så jäkla bra. Vissa människor tror att det är farligt att ge hemmagjord för att den köpta är ju anpassad! Tydligen inte. De snålar på köttet och då sjunker ju järnhalten. Om jag köper köttfärssås med spagetti vill jag ha mer än 5% kött iaf.
Det här är inget "in your face" inlägg, utan mer som information till alla er som tyckte jag var en viktigpetter som gjorde min egen mat. Det fanns ju tydligen fördelar :P

Omorganiserade!

Omorganiserade mitt smink idag :) För er som inte vet så har jag en egen toalett att sminka mig på! Det finns enbart mitt smink, toapapper och kattlåda på min toalett. Förvaringsmöjligheterna är två skåp i trä och två trådhyllor i hörnen. Så ja, jag behöver nog ingen hutsh från IKEA med tanke på att jag nu tar upp ENA skåpet.
första hyllan är ju som synes upptagen av toapapper :P
Andra hyllan:
* Sheer Cover smink (två burkar med puderfoundation och 1 consealer)
* Make up stores Mineralpuder
* El.f pressade puder
* Make up Store Cover all mix
* E.l.f All over cover stick
* E.l.f tinted moisturaiser
* Maybelline Affinitone foundation
* E.l.f mineral infused primer
Tredje hyllan:
* Två blushes från Make up store (en vanlig och en mineral)
* E.l.f Shimmering Facial Whip
* E.l.f All over color
* Make up stores High tech lighter
* E.l.f Blush
* E.l.f bronzing powder
* Sheer Cover palett med olika highlighters
Dofter:
* Puma Jamacia
* Naomagic
* Make Up Store Kristall (vann i en tävling hos MicroMiss)
Sista hyllan består av ögonskuggor (orkar inte gå igeom dessa), nagellack och tillsist;
* Make Up Store Tri Brow Color
* E.l.f Eyebrow kit
(klicka på namnen så kommer ni till webbshop om ni vill...)
Dessutom finns denna i ett annat skåp;
En Ikea-låda med mina långa ögongrejjer. Det beiga t. ex är eyelid primer. Sen syns även ögonfransböjaren :) Men ja, ögonpennor och mascara osv :)
Sen alla mina läppgrejjer är i en necessär ovanpå skåpet :)

Spring giveaway!

AllThePrettyThings har en vår giveaway och självklart vill jag vara med :) Klicka på bilden för att komma till Giveawayen
Eng;
AllThePrettyThings is having a giveaway and ofcouse I want to join! Click on the pic to se the giveaway!

Läppar!

Detta är min samling läppsmink :) Det syns kanske dåligt för jag tänkte inte på det här med motljus och grejjer ;)

* E.l.f Lipstick #Gypsy (UNDERBAR nyans, fick många komplimanger om den när jag var i skolan)
* Maybelline colorsensational #Summer Pink (ljus skimmrig nyans)
* Maybelline colorsensational #Feel Pink (mörkare, mattare nyans)
* E.l.f Mity Lipgloss #Miami
* L'oreal Glam Shine #Mercury Crystal (borde nog egentligen hamna i soporna då den har mååånga år på nacken)
* E.l.f Plumping Lip Glaze #fucshia Fanatic
* E.l.f 2 in 1 Conditioning Gloss #Love it

Liggandes uppifrån och ned:
* E.l.f Lipstain #Fashionista
* hypershine Gloss #Bubble Gum (Har en underbar vaniljdoft/smak så man får fylla på ofta ;) )
* Luscious Liquid Lipstick #Rasberry

De flesta av E.l.f prudukterna har jag inte testat så mycket, men jag vet såhär mycket i alla fall:
* 2 in 1 glosset kommer inte köpas igen. Jag vet inte ens om jag kommer använda upp den tuben jag har.

* Minty lipgloss vill jag ha ALLA av. Precis perfekta! Inte jättemycket färg men heller inte för lite.

* Plumping glosset kommer heller inte köpas igen. Jag kommer nog använda den jag köpt, men inte köpa mer när den är slut. Vitsen är ju att läpparna ska se större ut. Det händer inte, men det svider rätt bra. Såpass bra att om jag tar på mig och pussar Peter så sticker det i hans läppar. Men de blir inte större. Med tanke på att det kommer från deras billiga kollektion skulle man kunde köpa för bara färgen, om det inte vore så att färgen knappt syns!

* Lipsticket kommer nog köpas in fler av, framförallt en backup för den nyansen jag har köpt :)

Anledningen till att jag inte slängt Glamshine läppglanset ännu trots att jag borde är för att jag älskar det! Kanske borde gå och köpa nytt? :) Läppstiften från Maybelline har jag fått av Peter. Han glömde bort vilken nyans jag önskade mig så han köpte båda. Och det var nog bra för jag använder båda :)

Säg till om ni vill ha swatches av något :)

Helmer

På IKEA finns en lådhurts på hjul som heter Helmer. Såhär ser den ut;
Den finns i vitt, silver och rött. Den är poppis att ha på badrummet med smink. Min första tanke blir;
En sån vill jag ha, men kanske inte i badrummet. Kanske skulle ha den i sovrummet så man kunde sminka sig där. Men då blir andra tanken; så jäkla mycket smink har jag väl inte att jag skulle fylla ena lådan?!
Skulle egentligen vilja lägga ut bild på allt mitt smink, men när jag är ensam med Charlie passar inte riktigt det ;) Får se om jag får ihop något :)

Svårigheter

Vi har lite kommunikationssvårigheter här hemma... Charlie använder sig mest av dessa ord:
* där
* den
* nej
* ja
detta tillsammans med en huvudskakning som används frekvent. Så när han står med en av sina kaffekoppar till sin servis vid vattenkranen vet jag att han vill ha vatten i den. Men det blir liiiite svårare att veta vad tusan han menar när han står där med en tallrik från samma serie. Det betyder, vet jag nu, att han vill dricka vatten från fatet. Lyckades dock på honom på bättre tankar.
Säger han "den" ståendes framför kylskåpet vill han ha en grillkorv. Det tog också ett tag att förstå ;P

Gos!

Det här är tiden man aldrig får tillbaka så idag fick Charlie stanna hemma med mig :) Så nu sitter vi och gosar. Men imorgon får han gå till fsk för då ska jag ha hemtenta, men jag kommer lämna honom vid 9 och hämta honom 13:30 så det blir lagom.
Peter har beställt egentid med Charlie så det passade ju att jag ska på scrapbooking-mässan på lördag :)

Liten blir lite större


Min lilla "bebis"

Sen Charlie fick en juniorsäng har han kommit in till oss nästan varje natt. Det är väl mysigt ändå, jag sover lika bra med honom i sängen som utan så jag bryr mig inte så väldigt mycket mer än att jag tycker det är supermysigt. Det är vid sånna tillfällen jag är glad över att Charlie är ensambarn än så länge. Det går ju an nu, men tänk om man skulle behöva ha två barn i sängen :P
Men jag tycker om att han kommer in, egentligen kanske man borde bära tillbaka honom och få honom att somna i sin säng, men det finns en tid för det med :)

Gelenaglar

Idag har jag inhandlat lite smått och gott ;
*En necessär att ha i väskan för att kunna bättra på sminket
*ett set med 4 nagellack (grått, ljuslila, mörklila och corall)
*Göra egna gelenaglar kit från Depend
*Ta bort lösnaglar medel från Depend
Så när Charlie somnat ska jag börja med naglarna :D

Dagens Make-up: Keep it simple!

Idag kör jag, till skillnad från igår då jag var supermejkad på less is more! En dålig cambild:
Det är:
Bas:
* E.l.f Primer
* Maybelline foundation
* E.l.f pressed powder (vanliga linjen)
Ögon:
* Make up Store Cake eyeliner
* E.l.f mascara (påminn mig om att köpa en ny! Den suger)
Kinder:
* E.l.f blush #bronzed
Läppar:
* E.l.f Lip stick # Gypsy
Det ser enkelt ut och det passar tokbra en tisdag! Nu ska jag dricka upp kaffet innan jag ska dra mig till Uni :)

RSS 2.0