Dumma väder

Åh det här dumma vädret får mig att tro att klockan är typ 18, men den är ju bara 14:30. Idag har vi varit till Biltema som halva Karlstads befolkning. Delar av Karlstad har (hade?) inget vatten så då köper de dunkar på Biltema för att fylla på ur tankbilarna. Been there didn't do that ;) Vi har vatten vi så vi var till biltema för att köpa en hink, men vi köpte bara stänkskärmar. Ni förstår logiken va?
Sen var vi till Arken Zoo, det var egentligen bara därför vi åkte, jag behövde kattsand och vi använder Ever Clean, den finns inte på Konsum och Ica. Men den är så bra att det är värt att åka en bit :)
Vi gick vidare till Toys'r'us och hittade ÄNTLIGEN en cykel som passar till Charlie. Det är en springcykel med bilar på. Vi har letat öööööverallt. En trehjuling blir inte bra för han vill inte trampa, så då finns det något som heter Smart trike och den verkade bra, men den är väääldigt plastig, och den som inte är plastig är på tok för dyr. Och alla springcyklar vi sett har varit för höga, men nu hittade vi som sagt en. :) Så den får han när han fyller år om ca en månad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0