Fick som jag ville ;-)

Peter skulle städa bilen så jag och Charlie fick åka till Bergvik :-) Där blev det shopping på högsta nivå. Flux munskölj och Strepsils på apoteket. Sen letade jag hela bergvik runt efter ett par jäkla skor till Charlie. Hittade inget bra. För grejjen är att han just nu är mellan två storlekar, vore bra att ha den större storleken. Speciellt med tanke på att vinterskor kommer behövas i 3 månader till typ. Men men, får fortsätta mitt letande.
Sen åt vi lite lunch (här hade Charlie vaknat, han bestämde sig att ta lunchvilan FÖRE lunch) innan vi storshoppade på Coop. Tvättmedel (för här hade även Peter joinat oss), något mer och en långärmad t-shirt till Charlie. Fast det trevligaste med Coop var att träffa Matilda och hennes lilla William :-)
Men jag ville fortfarande inte åka hem. Så Peter och Charlie åkte hem medan jag fick springa runt på stan. Det enda jag hittade var (ännu) två långärmade t-shirts till Charlie. Inget till mig, Peter eller hemmet :-) Men men, billigt blev det. Köpte de på Kappahl och därifrån hade jag fått sms om utökad rea. Först var tröjorna sänkta från 79,90 till 50 kr styck. Den fick jag extra 20% rabatt så de kostade 40 kr styck ;-)
Jag tänkte jag skulle slå på stort och köpa kläder på P.o.p eftersom de hade rea. Men för att vara så dyra så har de i mitt tycke väldigt tråkiga kläder. Jag ska nog kolla mer på t. ex Nova star osv. För nu har jag tröttnat på att handla till Charlie. Finns inget roligt till honom. Hälften av hans kläder är typ randiga.
Så tips på fina, gärna färgglada, kläder till barn önskas :-) Vart köper ni era fräna kläder? :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0